Patty Jenkins: "Ik vond het script van 'Thor: The Dark World' veel te slecht"

Patty Jenkins: "Ik vond het script van 'Thor: The Dark World' veel te slecht"

Daarom stapte ze uit het project.

Voordat Patty Jenkins aan boord van het DC-universum stapte en het recordbrekende Wonder Woman regisseerde, was ze verbonden aan Marvel-film Thor: The Dark World. Ze stapte echter uit het project.

Vandaag vertelt de regisseur dat het bijzonder slechte scenario er voor haar toe leidde dat ze eruit stapte. "Ik had niet de indruk dat ik een goede film kon maken met het script dat zij van plan waren te gebruiken," aldus Jenkins. "En voor mijn gevoel zou het dan een heel gedoe zijn geweest."

Haar schuld
Ze stapte vervolgens uit het project omdat ze "Bang was dat het een enorm ding zou zijn geworden en dat mensen mij dan de schuld zouden geven. Dat dan gedacht zou worden: 'Oh god, deze vrouw heeft het geregisseerd en al deze punten gemist."

Jenkins is ook blij dat ze de film niet heeft gemaakt. "Je kan geen films maken waar je niet in gelooft. De enige reden om dit te doen, zou zijn om mensen te bewijzen dat ik dit zou kunnen. Maar ik zou niets bewezen hebben als ik niet geslaagd zou zijn. Dan had ik denk ik niet nog een kans gekregen. Dus ik ben enorm dankbaar."

NieuwsFilm

meest populair