Algemeen

'The Batman' loopt meer vertraging op dan verwacht

Dit laat regisseur Matt Reeves weten.

door Wouter Drummen om 13:46 in Algemeen
Het coronavirus zorgt ook voor flink wat ophef in de filmwereld. Veel films werden uitgesteld en producties liggen stil. Een van de grootste projecten waar op dit moment dus ook niet meer aan gewerkt wordt is The Batman, die misschien wel eens meer vertraging op zou kunnen lopen dan gedacht.

In eerste instantie was er sprake van twee weken geen opnames. Dit werd 14 maart aangekondigd, dus normaal gesproken zou eind deze maand de draad weer worden opgepakt, maar regisseur Matt Reeves (o.a. ook bekend van War for the Planet of the Apes) laat nu weten dat het hoogstwaarschijnlijk langer gaat duren.

Reactie
Op Twitter werd de regisseur gevraagd of de opnames weer zouden beginnen en of niemand positief is getest op het coronavirus. Gezien de omstandigheden is het natuurlijk nu nog niet mogelijk verder te gaan, iets wat Reeves dus ook liet weten.

''Het project ligt momenteel volledig stil, totdat het weer veilig is om verder te gaan... Het gaat overigens goed met de hele cast en crew. Blijf allemaal veilig''.Het is dus ook nog maar de vraag of de release-date van The Batman, zoals oorspronkelijk gepland, 25 juni 2021 gehandhaafd blijft of dat deze ook verzet moet worden.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair