'Taken'-actrice haalt keihard uit naar Marvel-ster: "Houd je aan de corona-maatregelen!"

'Taken'-actrice haalt keihard uit naar Marvel-ster: "Houd je aan de corona-maatregelen!"

Maggie Grace haalt uit naar Evangeline Lilly die zich niet aan corona-maatregelen houdt

Een paar dagen terug liet Marvel-actrice Evangeline Lilly weten zich niks aan te trekken van de maatregelen tegen het coronavirus. Haar collega, Maggie Grace, laat nu weten het absoluut niet met haar eens te zijn en dat Lilly dus een verkeerd voorbeeld neerzet.

Grace, die net als Lilly in de serie Lost te zien was, zegt dat het gevaarlijk is om zich zo te gedragen zoals Lilly dat doet: ''Ja, we leven in een vrij land, maar waarom zou je er niet voor kiezen die vrijheid te gebruiken voor compassie, vertrouwen hebben in de experts en het niet nóg lastiger maken?''

Gevaarlijk
Zo gaat Grace, o.a. bekend van de Taken-films, verder: ''Geen enkele dokter zou moeten kiezen tussen patiënten, wie hulp krijgt en wie terug naar huis wordt gestuurd om te sterven. Deze tragische gebeurtenissen vinden al plaats in italië. Onze 'kleine' beslissingen zijn op dit moment immens belangrijk''.

Lost-collega Daniel Dae Kim, liet recentelijk weten positief getest te zijn op COVID-19, iets wat Grace ook noemde: ''P.S. Het gaat trouwens een stuk beter met Daniel. Ik weet het niet, maar misschien kunnen jullie twee eens even chatten?'' Bekijk het originele bericht hieronder.

Tweet verwijderd

NieuwsFilm

meest populair