Regisseur Oscarwinnaar 'The Revenant' maakt nieuwe film

Regisseur Oscarwinnaar 'The Revenant' maakt nieuwe film

Gaat Iñárritu na zijn overwinningen voor Birdman en The Revenant opnieuw voor de Oscar?

Het is alweer vijf jaar geleden dat het bioscooppubliek heeft kunnen smullen van een film van viervoudig Oscarwinnaar Alejandro Iñárritu (The Revenant), maar het lijkt erop dat hier nu verandering in komt. Volgens een verslag van The Film Stage zou de 56-jarige scenarist/regisseur namelijk zijn begonnen met de pre-productie van een nog onbekende film.

De regisseur werd onlangs gespot in Mexico City, waar hij op zoek is naar locaties voor de films en verschillende cameratesten uitvoerde. Om precies te zijn was dit bij het Chapultepec kasteel in het historische centrum van de stad. Als cinematograaf heeft Iñárritu ditmaal Bradford Young (Solo: A Star Wars Story, Arrival) ingehuurd. Ook werden meerdere (onbekende) castleden in jaren '90 outfits en kartonnen displays van Mexicaanse politici gespot.

Discussing Film weet daarnaast te melden dat ontwerper Patrice Vermette, die meermaals heeft gewerkt met Denis Villeneuve (waaronder aan Dune), zou zijn ingehuurd als production designer van de film. De opnames moesten in april beginnen, maar door de huidige pandemie moeten de makers zich nu tot pre-productie werkzaamheden beperken.

NieuwsFilm

meest populair