Algemeen

Regisseur Oscarwinnaar 'The Revenant' maakt nieuwe film

Gaat Iñárritu na zijn overwinningen voor Birdman en The Revenant opnieuw voor de Oscar?

door Zilko Tarici om 09:55 in Algemeen
Het is alweer vijf jaar geleden dat het bioscooppubliek heeft kunnen smullen van een film van viervoudig Oscarwinnaar Alejandro Iñárritu (The Revenant), maar het lijkt erop dat hier nu verandering in komt. Volgens een verslag van The Film Stage zou de 56-jarige scenarist/regisseur namelijk zijn begonnen met de pre-productie van een nog onbekende film.

De regisseur werd onlangs gespot in Mexico City, waar hij op zoek is naar locaties voor de films en verschillende cameratesten uitvoerde. Om precies te zijn was dit bij het Chapultepec kasteel in het historische centrum van de stad. Als cinematograaf heeft Iñárritu ditmaal Bradford Young (Solo: A Star Wars Story, Arrival) ingehuurd. Ook werden meerdere (onbekende) castleden in jaren '90 outfits en kartonnen displays van Mexicaanse politici gespot.

Discussing Film weet daarnaast te melden dat ontwerper Patrice Vermette, die meermaals heeft gewerkt met Denis Villeneuve (waaronder aan Dune), zou zijn ingehuurd als production designer van de film. De opnames moesten in april beginnen, maar door de huidige pandemie moeten de makers zich nu tot pre-productie werkzaamheden beperken.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

milo007

Avatar

Vind Inarritu wel een schitterende regisseur, een beetje eigenzinnig maar toch groots op zijn eigen manier, kijk er al naar uit. Evenzeer ik er naar uitkijk om Dune te zien.

RoberPaulsen

Avatar

Zou je niet verwachten van een regisseur

Mav Damian

Avatar

Zozo hij gaat niet terug samenwerken met cinematograaf Emmanuel Lubezki. Beiden zijn ze wel een sterk combo.
Bradford Young is ook wel prima.
Hij is voor mij ook zeker een top regisregisseur.

adofmirosch

Avatar

Schitterende regisseur inderdaad.

Maac

Avatar

Een nieuwe van Iñárritu wil ik altijd wel zien.
Jammer dat 'ie deze keer niet met Lubezki samenwerkt, maar misschien vraagt de film ook niet om dit visueel meesterschap.

evilvermins

Avatar

Het lijkt me dat visueel meesterschap een film altijd ten goede komt. Maar whatever

Maac

Avatar

^Naïef.

NieuwsFilm

meest populair