De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

A Prayer Before Dawn (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jean-Stéphane Sauvaire | Cast: Joe Cole, Vithaya Pansringarm, Pornchanok Mabklang, e.a.
De verslaafde Britse bokser Billy Moore wordt in Bangkok gearresteerd vanwege drugsbezit en belandt in de beruchte gevangenis Klong Prem. Daar moet hij in helse omstandigheden, tussen de zwaarste Thaise misdadigers, zien te overleven. Een bokstoernooi in de gevangenis geeft hoop op ontsnapping.

Crip Camp: A Disability Revolution (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Lebrecht en Nicole Newnham | Lees onze gloednieuwe recensie: 4 sterren
Deze documentaire gaat over Camp Jened, een door hippies gerund zomerkamp voor gehandicapte jongeren, waar begin jaren zeventig de kiem werd gelegd voor een revolutionaire beweging die later succesvol strijd zou voeren voor gelijke rechten voor mensen met een beperking.

The Occupant (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: David en Àlex Pastor | Cast: Javier Gutiérrez, Mario Casas, Bruna Cusí, e.a.
De ooit succesvolle reclameman Javier Muñoz had zijn schaapjes vroeger op het droge. Samen met zijn gezin heeft hij hun oude huis gedwongen moeten verlaten, en dat zit hem niet lekker. Muñoz heeft echter nog steeds de sleutel van die woning en begint de nieuwe huurders, geobsedeerd door zijn oude leven, te stalken.

Curtiz (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tamas Yvan Topolanszky | Cast: Ferenc Lengyel, Evelin Dobos, Declan Hannigan, e.a. | Lees onze gloednieuwe recensie: 3.5 ster
De Hongaarse regisseur Manó Kertész Kaminer vertrok naar de Verenigde Staten met als doel om daar onder zijn nieuwe naam Michael Curtiz een van de grootste filmmakers aller tijden te worden. Gedreven en met de nodige arrogantie worstelt Curtiz zich door studiopolitiek en familiedrama's heen tijdens de problematische productie van Casablanca.

Happy Old Year (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nawapol Thamrongrattanarit | Cast: Chutimon Chuengcharoensukying, Sunny Suwanmethanont, Apasiri Nitibhon, e.a.
Jean heeft jarenlang in Zweden gewoond en keert nu terug Thailand. In haar oude familiehuis, waar ze samenwoont met haar moeder en broer, besluit ze de boel te reorganiseren om een kantoor te kunnen maken. Tijdens haar grote opruimbeurt stuit ze echter ook op spullen van haar ex-vriendje, die zowel mooie als pijnlijke herinneringen losmaken.


En verder onder meer...

Animatie
Willy and the Guardians of the Lake (2018)

Documentaire
There's Something in the Water (2019)
Trixie Mattel: Moving Parts (2019)

Drama
Uncorked (2020)

Horror
Mark of the Devil (2020)

Komedie
Maska (2020)

Sportdocumentaire
Bethany Hamilton: Unstoppable (2018)

Sportdrama
Overcomer (2019)

Thriller
The Decline (2020)

NieuwsFilm

meest populair