Algemeen

Amazon Prime Video voegde deze topfilms toe afgelopen week

Er verscheen heel wat nieuws op Amazon Prime!

door Jim Pedd om 06:37 in Algemeen
Amazon Prime voegde een aantal nieuwe titels toe afgelopen week. De voornaamste is The Dead Don't Die van regisseur Jim Jarmush. Hieronder tref je het heel lijstje aan!

The Dead Don't Die (2019)
The Dead Don't Die is een horror-komedie van scenarioschrijver en regisseur Jim Jarmusch (Paterson, Gimme Danger) met een ensemblecast van acteurs die regelmatig in zijn films te zien zijn: Bill Murray, Adam Driver, Chloë Sevigny, Tilda Swinton, Iggy Pop, Steve Buscemi en Tom Waits. Daarnaast met o.a Selena Gomez, Danny Glover, Caleb Landry Jones en Carol Kane. The Dead Don't Die is een originele film, waarin de Amerikaanse bevolking en hun verlangens op satirische wijze worden belicht en waarbij de samenleving op komische maar tegelijkertijd angstaanjagende manier wordt afgespiegeld.


The Passion of Augistine (2015)
In een kleine kloosterschool in Quebec, geeft Mother Augustine lessen aan vrouwen. Ze let daarbij niet op hun sociaal-culturele achtergrond. Als het Vaticaan verandert en in Quebec zich de Quiet Revolution voltrekt, verandert de boel.


Countdown (2019)
In deze film downloadt een jonge verpleegster een app. Deze app beweert precies te voorspellen wanneer een persoon zal sterven. De verpleegster leest dat ze nog maar 3 dagen te leven heeft. De tijd tikt door en de dood komt steeds dichterbij. Ze moet een manier vinden om haar leven te redden voordat de tijd om is.


Wild Rose (2019)
De muzikante en countryzangeres Rose-Lynn Harlan woont in Glasgow, waar ze reeds jarenlang droomt om haar troosteloze omgeving te ontvluchten en het te maken als superster in Nashville. Deze verwezenlijken verloopt echter niet van een leien dakje als je een veroordeelde vrouw bent, met enkelband, en single moeder van twee kindjes. Ze neemt een baan aan als huishoudhulp bij ene Susannah. Deze hoort het zangtalent waarover Rose-Lynn beschikt en besluit haar te helpen.


Jawaani Jaaneman (2020)
Het leven van een veertigjarige playboy wordt helemaal op z'n kop gezet als hij erachter komt dat hij een dochter van een jaar of twintig heeft.


Hansee Toh Phasee (2014)
Nikhil leert, tien jaar na hun ontmoeting, de jonge Meeta opnieuw kennen. Hij heeft maar een week om te bewijzen dat hij het waard is om met diens zus te trouwen.


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sietzet

Avatar

Topfilms?? The dead don't die en countdown zijn geen topfilms...
"nieuwe films" had beter gepast

milo007

Avatar

Wat een aanbod, waanzinnig!

muaddib71

Avatar

wordt een beetje moe van jullie Nieuwskoppen... ze komen niet overeen met de inhoud.... beetje temperen....

evilvermins

Avatar

ongelofelijk wat een paretljes.
Geweldig

Civilian Supreme

Avatar

Dat is al de 2e keer dat The dead don't die word neergezet als een goede film.
Mag gewoon in de categorie heel slecht, en het ergste nog niet eens vermakelijk slecht.

NieuwsFilm

meest populair