Algemeen

'Wonder Woman' speelde zich bijna tijdens een heel andere oorlog af

Niet de Eerste Wereldoorlog, maar die op de Krim.

door Jim Pedd om 15:34 in Algemeen
Eén van de dingen die zo cool zijn aan Wonder Woman, is het feit dat de film zich tijdens de Eerste Wereldoorlog afspeelt. Nu onthult regisseur Zack Snyder dat het oorspronkelijk de bedoeling was om Wonder Womans oorsprong in een heel andere oorlog te situeren.

Het scheelde niet veel, of Wonder Woman zou meegevochten hebben tijdens de Krimoorlog. Snyder onthulde dat hij het achtergrondverhaal van Diana eerst situeerde in de Krimoorlog, omdat dit "het eerste conflict is waarbij men fotografie gebruikte." Ook overwoog men de Amerikaanse burgeroorlog voor de film.

Een foto
De keuze werd gemaakt tijdens de opnames van Batman v Superman: Dawn of Justice. In die film ziet Bruce Wayne een foto van Wonder Woman. Het is een beeld van de Eerste Wereldoorlog, waar ze met onder andere Steve Trevor op te zien is.

Uiteindelijk werd besloten dat Diana meegevochten had in de Eerste Wereldoorlog, wat ertoe kon leiden dat de coole No Man's Land-scène gemaakt werd voor haar solofilm. Dat was in de Krimoorlog wel anders geweest.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair