Algemeen

Gave setfoto's Hawkeye met Infinity Gaunlet in 'Avengers: Endgame'

Setfotograaf onthult gave Endgame-setfoto's met Hawkeye.

door Bram de Groot om 11:26 in Algemeen
Jeremy Renners Clinton Barton / Hawkeye / Ronin was één van de overlevenden van de knip van Josh Brolins Thanos in Avengers: Infinity War. Niet geheel raar aangezien hij deel uitmaakt van de zes originele Avengers die gezamenlijk wraak op Thanos moesten gaan nemen in de opvolger Avengers: Endgame.

Hawkeye maakt sinds zijn cameo in Thor uit 2011 deel uit van het Marvel Cinematic Universe en we zullen hem waarschijnlijk nog wel een paar keer terugzien. Zo is de kans groot dat hij opduikt in Black Widow en we zien hem naar verwachting eind 2021 op Disney+ in de soloserie Hawkeye.

Setfoto's Avengers: Endgame
Verleden jaar had hij een opvallende rol in Endgame. Hij was namelijk te zien als Ronin, iets dat naar verluidt wordt uitgediept in zijn Disney+ serie. Daarna was hij te zien naast de Avengers, verloor hij zijn vriendin Black Widow en mocht hij ook even rondrennen met de Infinity Gaunlet.

Hieronder zie je twee foto's vanaf de set van die film, geschoten door fotograaf Chuck Zlotnick. Hij plaatsten de beelden op zijn Instagram-account.

Dit bericht bekijken op Instagram

Avengers Endgame.

Een bericht gedeeld door Chuck Zlotnick (@chuckzlotnick) op


Dit bericht bekijken op Instagram

Avengers Endgame.

Een bericht gedeeld door Chuck Zlotnick (@chuckzlotnick) op8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

marcjeb

Avatar

Blackwidow en hawkeye, denk de meest saaie characters voor mij.

GreenHornet

Avatar

macjeb heeft altijd de saaiste comments

Decepticon

Avatar

Ik denk niet dat Ronin nog verder wordt uitgediept in de Disney+ serie. Barton was Ronin vanwege dat Thanos zijn gezin ook had weg gesnapt, tenzij ze bij die serie ook nog terug in de tijd gaan. Maar kwa tijdspanne in de MCU zal hij vast weer Hawkeye zijn.
Maar een serie rond Hawkeye vind ik ook totaal niet interessant.

Frietgezicht

Avatar

Mensen maken dat Ronin gedoe echt groter dan het is. Ik zag gewoon Hawkeye. En het is dat ik op FT gelezen had vooraf over Ronin anders merk je in de film niks ervan. Vrienden die niet op FT kwamen zien ook gewoon Hawkeye, neem aan de rest van het volk ook.

Ronin verder uitdiepen lol.

Hiss

Avatar

Als ik mijn haar anders doe, verander ik ook altijd van naam. Mr. Polska lijkt trouwens op Ronin.

Master Of Films

Avatar

Hiss "Als ik mijn haar anders doe, verander ik ook altijd van naam."
Of je verbergt een lightsaber in het zand terwijl een vreemdeling je vraagt wat je familienaam is.

Hiss "Mr. Polska lijkt trouwens op Ronin."
En vind ik Rey Palpatine ontzettend veel lijken op Rey Skywalker. Maar ik heb dan ook een grote verbeelding.

adofmirosch

Avatar

Ze hadden beter een Blackwidow en hawkeye buddycop film kunnen maken destijds rond de periode van avangers 1/2. Ik vergat ze altijd mee te tellen beide.

Master Of Films

Avatar

adofmirosch "Ze hadden beter een Blackwidow en hawkeye buddycop film kunnen maken destijds rond de periode van avangers 1/2."
Uiteindelijk heeft Feige besloten om nog diverser te worden. Resultaat: een team-up van Captain Mary Sue en Nick Fury. Want een roodharige vrouw en een blanke Ronin Hood is niet representatief genoeg voor superhelden.

NieuwsFilm