Algemeen

Nieuwe foto: Piepjonge Scarlett Johansson test kostuum Black Widow uit voor 'Iron Man 2'

De spionne had ook eerst een ander kapsel.

door Jeffrey Kouters om 16:35 in Algemeen
Scarlett Johansson maakte haar debuut als Natasha Romanoff alias Black Widow in Iron Man 2 (2010). Op internet is nu een nieuwe foto verschenen van haar eerste kostuumtest.

Black Widow debuteerde tien jaar geleden in het Marvel Cinematic Universe en haar avontuur lijkt met haar nog te verschijnen solofilm definitief te worden afgerond. Johansson was 23 toen ze de rol kreeg in Iron Man 2.

Nu heeft Christopher Marc van HN Entertainment via Twitter de eerste scherpe foto van Johanssons kostuumtest gedeeld. Eerder was er alleen een vaag filmpje beschikbaar. Hoe Marc aan deze foto is gekomen, is niet duidelijk.


Het pak dat de superspionne in Iron Man 2 draagt verschilt niet echt met deze testoutfit. Het grootste verschil met haar uiteindelijke look in de film is dat ze bij deze kostuumtest geen (opvallende) pruik draagt.
5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

John Wayne

Avatar

Piepjong? In 2010 was ze al een doorgewinterde actrice. Ik heb de film Just Cause uit 1995 op DVD. Daar is ze nog piepjong en speelde toen al tegenover Sean Connery.

ridjieddo

Avatar

Vind haar nog steeds een miscast. Ze heeft geen Russian secret agent uiterlijk en ze ziet er gewoon niet bad-ass uit (itt Emily Blunt, Noomi Rapace of Lea Sedoux). Trouwens, ze was niet eens nummer 1 voor deze rol.

OscoJr91

Avatar

In 2010 was ze 25 trouwens

GreenHornet

Avatar

Ze is nu te oud voor de rol

Master Of Films

Avatar

Ik vraag mij af hoe piepjong onze Jeffrey Kouters is. Smiley face

@John Wayne
Dat is lang geleden dat ik die film zag. Eigenlijk niet verkeerd om deze film nog een keer te gaan zien. Smiley face

NieuwsFilm

meest populair