Video

'Shazam!'-regisseur deelt indrukwekkende korte horrorfilm 'Shadowed'!

Gemaakt thuis tijdens de quarantaine!

door Wouter Drummen om 15:54 in Video
De meeste mensen zullen als ze de naam David F. Sandberg horen waarschijnlijk denken aan Shazam!, maar de horror-kenners onder ons zullen weten dat hij zijn grote doorbraak kende met een korte horrorfilm. Gedurende de quarantaine heeft hij weer een nieuwe gemaakt!

Sandberg wist namelijk hoge ogen te gooien met zijn korte Lights Out, die hij later omtoverde tot een gelijknamige langspeler. Nu heeft hij ook Shadowed gedraaid, met zijn echtgenote Lotta Losten. Zij speelde ook mee in beide versies van Lights Out. Shadowed werd gedeeld door de regisseur zelf op Twitter.



Volgende project
De regisseur is op dit moment niet van plan weer een lange horrorfilm te maken. Op dit moment is hij namelijk aan het werken aan het scenario van de Shazam!-sequel, waarvan de opnames later dit jaar van start zouden gaan. Door de coronacrisis is dat echter niet meer zeker.

In de tussentijd kunnen we wel genieten van Shadowed, die hieronder te is bekijken!



5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

meanrat

Avatar

Niet zo sterk als Lights Out. Het gaat hem bij mij om de kleine smetjes op wat de actrice doet. Je zegt niet "oh fuck" als een groep spoken je aanstaart. Zo lijkt het net alsof ze hen al eerder gezien heeft wat het dus minder eng maakt. Ook het potje oppakken is iets teveel actie. Ik had het wat subtieler gemaakt waarbij ze haar vinger uitstak om het potje alleen maar even in beweging te brengen om ook alleen dáárvan te schrikken.

Tot slot vind ik de groep spoken op een rij met een hakbijl erbij ookal niet zo goed gevonden. Meer is minder, denk ik. Eén dwalend spook is wederom enger dan de overkill aan het einde.

Rohieth

Avatar

Meanrat:

Kleine smetjes??????
Die beginnen al meteen in de eerste seconde. Waarom schrikt ze zo wakker, alleen omdat het licht uitgaat? En waarom loopt ze niet meteen naar de meterkast om het licht weer aan te maken?
STERKER NOG: Waarom facetimet ze niemand om te laten zien dat er gekke dingen gebeuren? En dat ze schaduwen ziet?
STERKEST NOG: Waarom rent ze niet weg?

Weet je waarom? Omdat dit de standaard horror clichés zijn. Dus waar maak je je druk om? Of probeer je Chris Suckmann te zijn (geen typo).


Het idee erachter vind ik wel bijzonder.
Executie is alleen erg clichématig.
En wat betreft de schaduwen?
We weten niet wat die zijn? En wat ze betekenen? Einde was best effectief, alleen die reactie: WTF!??

Moviemagic

Avatar

Ik vond het leuk gedaan.

NieuwsFilm