3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.


Deze week (wederom) met gloednieuwe recensies om je te helpen bij je filmkeuze!


Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe Berlinger | Cast: Zac Efron, Lily Collins, Jeffrey Donovan, e.a. | Recensie: 2,5 ster (nieuw!)
Elizabeth 'Liz' Kendall, een jonge, alleenstaande moeder, valt tijdens een avondje uit voor de charmes van de goed uitziende rechtenstudent Ted Bundy. Een echte gentleman dus, die ook nog eens goed overweg kan met Liz' dochtertje Molly. Nadat er in de buurt jonge vrouwen vermist raken, komt Bundy al snel in beeld. Maar zelfs in de rechtszaal blijft Liz heilig geloven in zijn onschuld.

Dolemite Is My Name (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Craig Brewer | Cast: Eddie Murphy, Keegan-Michael Key, Mike Epps, e.a. | Recensie: 4 sterren (nieuw!)
Rudy Ray Moore is een weinig succesvol entertainer, die - desalniettemin - koste wat het kost beroemd wil worden. Het lukt hem uiteindelijk om door te breken met zijn hilarische alter ego Dolemite, een eloquente pooier. Toch is Moore nog niet verzadigd. Hij richt daarom zijn pijlen op een Dolemite-film, maar daarvoor moet hij eerst nog de filmdistributeurs zien te overtuigen.

All the Bright Places (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brett Haley | Cast: Elle Fanning, Justice Smith, Luke Wilson, e.a. | Recensie: 3.5 ster (nieuw!)
Violet kan de dood van haar zus nauwelijks verwerken. Haar leven verandert wanneer ze - op een dieptepunt - Theodore ontmoet. Ook Theodore blijkt zo zijn eigen issues te hebben. Voor een schoolproject moeten de twee in hun omgeving zoeken naar plaatsen die voor hen van betekenis zijn. Violet en Theodore bouwen tijdens die reis een bijzondere band op en proberen elkaars wonden te helen.

NieuwsFilm

meest populair