Algemeen

Videoland voegde deze films nieuw toe afgelopen week

Het was een mooie week op de Nederlandse streamingdienst!

door Jim Pedd om 17:29 in Algemeen
Videoland voegde de afgelopen week weer heel wat nieuwe content toe. Er zaten een aantal toptitels tussen die we in dit artikel voor je uitlichten, gevolgd door de rest van het overzicht.

Valkyrie (2008)
Claus von Stauffenberg (Tom Cruise) staat dichtbij Hitler en is een dienaar in diens Derde rijk. Maar Stauffenberg walgt van de misdaden van de nazi-regering. Hoe langer hij de gruwelijke misdaden meemaakt, des te meer hij inziet dat Hitler een enorm gevaar vormt. Hij besluit samen met enkele andere officieren Hitler om te brengen door een aanslag op hem te plegen.


Need for Speed (2014)
'Need for Speed' gaat over een lokale straatracer (Paul), die samen met een arrogante zakenman (Dominic Cooper) samenwerkt. Maar dan wordt hij verraden door zijn collega en belandt hij in de gevangenis. Nadat hij zijn straf uitgezeten heeft, besluit hij mee te doen aan een race van New York naar Los Angeles. Als zijn oud-partner daarachter komt, zet hij een hoge premie op zijn hoofd. Het gevolg: Paul moet op de vlucht voor andere straatracers, die hem allemaal op de hielen zitten met hun flink opgevoerde auto's.>hr>

Snowpiercer (2013)
Een experiment om de opwarming van de aarde te stoppen is uitgelopen op een dodelijke mislukking. Een nieuwe IJstijd is aangebroken. De laatste overlevenden van de ramp reizen in de sneltrein Snowpiercer nonstop over de wereld. De voorste wagons zijn voor de rijken, achterin zitten de armen. Een revolutie is onvermijdelijk.


The Girl in the Spider's Web (2018)
De jonge computerhacker Lisbeth Salander en journalist Mikael Blomkvist raken verstrikt in een web van spionnen, cybercriminelen en corrupte ambtenaren.


Escobar: Paradise Lost (2014)
Nick is een jonge surfer die zijn broer bezoekt in Colombia. Daar valt hij voor het lokale meisje Maria. Maar er is één probleem met Maria, haar oom luistert naar de naam Pablo Escobar.


En verder
Grasslands: North America's Hidden Wilderness (2019)
Moszkowicz: Erop of Eronder (2020)
Juf Roos is Jarig (2019)


2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

FairlightCMI

Avatar

Het is net de dvd bak bij de blokker dat Videoland

Goku32

Avatar

Allemaal ouwe troep zeg

NieuwsFilm