Gerucht: Marvel Studios gaat alle producties echt héél lang uitstellen

Gerucht: Marvel Studios gaat alle producties echt héél lang uitstellen

Disney neemt het zekere voor onzekere.

Het Marvel Cinematic Universe gaat pas in november verder in de bioscoop. Dit werd afgelopen vrijdag bekend. Toen werd namelijk onthuld dat Black Widow pas in november verschijnt, op de dag dat eigenlijk Eternals moest verschijnen.

Nu meent scooper Murphy's Multiverse te hebben vernomen dat Kevin Feige en het team pas in september weer aan de bak gaan, of mogen. En dat is pas over een maand of zes vanaf nu. Dit verklaart ook waarom alle films zijn opgeschoven.

Reshoots en productiestart van vele films
Sowieso zou Eternals, die nu in februari 2021 verschijnt, de reguliere ronde met reshoots nog moeten krijgen en daarnaast moet de film nog technische afgerond worden.

Voor aankomende maanden stonden de opnamestarts van Spider: Homecoming 3, Doctor Strange in the Multiverse of Madness en Thor: Love & Thunder gepland en de camera's draaiden al voor Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

Marvel op Disney+
Ook zijn er de Marvel-series voor Disney+. Er bestaat een kans dat we voor Black Widow de serie The Falcon and the Winter Soldier krijgen te zien, maar ook die serie moet nog opnames afronden. Daarom lijkt een debuut in augustus onmogelijk.

NieuwsFilm

meest populair