Er wordt nog altijd gewerkt aan DC-film rond Cyborg

Er wordt nog altijd gewerkt aan DC-film rond Cyborg

Het personage van Ray Fisher zou mogelijk een solofilm krijgen.

Eerder deze maand was de dag waarop de geplande solofilm voor Cyborg eigenlijk uitgebracht had moeten worden. Maar sinds Justice League in 2017 uitkwam, is de toekomst van het personage ongewis.

In 2014 kondigden Warner Bros. en DC Comics aan dat er een solofilm gemaakt zou worden voor het personage van Ray Fisher. Maar sindsdien is er weinig beweging in het project gekomen. Acteur Fisher laat wel weten dat er nog altijd plannen zijn.

Er zijn plannen
Tijdens een recente Twitch-stream vertelde Fisher: "Ik weet dat er plannen in de maak zijn. Maar hoeveel ik daarvan weet? Dat mag ik niet vertellen."

Een van de opties is dat Fisher te zien is in de solofilm voor The Flash. In het verleden hoorden we al het gerucht dat Cyborg en Flash samen te zien zouden zijn. Verder vertelde Fisher nog dat de Snyder Cut van Justice League echt bestaat. Maar hij heeft hem niet gezien.

"Qua tijd is het gewoon nooit gelukt. Er was een moment waarop ik hem zou zien, maar toen kwam er iets tussen en was het helaas geen optie. Maar wie weet zie ik 'm binnenkort wel."

NieuwsFilm

meest populair