Algemeen

Er wordt nog altijd gewerkt aan DC-film rond Cyborg

Het personage van Ray Fisher zou mogelijk een solofilm krijgen.

door Jim Pedd om 07:48 in Algemeen
Eerder deze maand was de dag waarop de geplande solofilm voor Cyborg eigenlijk uitgebracht had moeten worden. Maar sinds Justice League in 2017 uitkwam, is de toekomst van het personage ongewis.

In 2014 kondigden Warner Bros. en DC Comics aan dat er een solofilm gemaakt zou worden voor het personage van Ray Fisher. Maar sindsdien is er weinig beweging in het project gekomen. Acteur Fisher laat wel weten dat er nog altijd plannen zijn.

Er zijn plannen
Tijdens een recente Twitch-stream vertelde Fisher: "Ik weet dat er plannen in de maak zijn. Maar hoeveel ik daarvan weet? Dat mag ik niet vertellen."

Een van de opties is dat Fisher te zien is in de solofilm voor The Flash. In het verleden hoorden we al het gerucht dat Cyborg en Flash samen te zien zouden zijn. Verder vertelde Fisher nog dat de Snyder Cut van Justice League echt bestaat. Maar hij heeft hem niet gezien.

"Qua tijd is het gewoon nooit gelukt. Er was een moment waarop ik hem zou zien, maar toen kwam er iets tussen en was het helaas geen optie. Maar wie weet zie ik 'm binnenkort wel."

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

baron nostalgia

Avatar

Ik snap het even niet meer bestaat het dceu nu nog wel of niet ?

Sunspot

Avatar

Mooi, wil meer van zien en in The Flash film kan goed.

Flash en Cyborg gaan goed samen, daarna een solo Cyborg film

Oorworm

Avatar

Niet doen... Hou er even mee op... Denk een mooi groots plan uit, teken de stappen uit, neem een jaar de tijd voor een mooi script en dan praten we verder, DC...

NieuwsFilm

meest populair