Celebrity

Johnny Depp verloor vingertop na gevecht met Amber Heard

Opnieuw keihard bewijs met audio-tape!

door FilmTotaal om 17:12 in Celebrity
Sinds Johnny Depp en Amber Heard in 2017 uit elkaar gingen, zijn ze in een heftige strijd verwikkeld geraakt. Heard beschuldigde Depp van misbruik en klaagde hem na de scheiding aan. Maar de laatste tijd krijgt vooral de Aquaman-actrice het stevig voor de kiezen.

Zo toonde recent audio-bewijs aan dat Heard de Pirates of the Caribbean-acteur had mishandeld. Ook huurde zij een privédetective in, maar ondanks dat hij diep groef in het verleden van Depp en maar liefst met meer dan 100 mensen (die de acteur allemaal goed kennen) had gesproken werd er niks gevonden. Nu krijgt de actrice opnieuw een klap te verduren.

Bijna vinger verloren
Depp gaat nu in detail in op het verhaal dat hij door Heard bijna zijn vinger was verloren: ''Ik had een akelige wond opgelopen, maar ik wilde ik dit toen niet uitbrengen. Ik wilde haar beschermen. Destijds zei ik dat ik met mijn vinger vast was komen te zitten in een deur, maar het echte verhaal is heel anders...''

''Ze was razend en gooide vodka flessen naar mij toe. De eerste fles vloog rakelings naast mijn hoofd. De tweede, grotere fles, knalde op de bar, waar ik mijn hand had liggen. Zo verloor ik het puntje van mijn vinger. Ik bloedde als een run en je kon het bot zien zitten''.

Audiotape
Ook hier bestaat een audiotape van, waarop zelfs Depp's privé-dokter te horen is, die in paniek probeert te zoeken naar het afgescheurde vingertopje tussen alle troep in. Heard had naar verluidt namelijk maar liefst aan 75000 dollar aan materiaal kapot gegooid, waar ergens het vingertopje tussen in zou moeten liggen.

NieuwsFilm

meest populair