Tracy Morgan over zijn rol in 'Coming 2 America'

Tracy Morgan over zijn rol in 'Coming 2 America'

Langzaam maar zeker wordt er steeds meer bekend over de nieuwe personages.

Tijdens de hoogtijdagen van zijn carrière speelde Eddie Murphy een verwende prins in Coming to America. Na 32 jaar is het nu tijd voor een heuse sequel, die voorlopig Coming 2 America gedoopt is.

Naast de ster en drijvende kracht achter deze film keren een hoop acteurs terug. De belangrijkste daarvan zijn Shari Headley als zijn vrouw Lisa, Arsenio Hall als sidekick Semmi en James Earl Jones als vader Jaffe Joffer.

Nieuwkomers
Maar er zijn ook een aantal nieuwkomers. Zo is Wesley Snipes te zien als slechterik General Izzi en zijn ook Leslie Jones en Tracy Morgan aan de cast toegevoegd. Deze laatste vertelt nu wat meer over zijn rol.

"Prins Akeem heeft een zoon gekregen en ik ben de oom van die jongen", aldus de acteur. "Het wordt geweldig. Eddie is mijn idool en één van mijn helden uit comedy. En nu heb ik de mogelijkheid met hem samen te werken!"

Zoon
In Coming 2 America keert prins Akeem terug naar Amerika. Hij heeft namelijk ontdekt dat daar een zoon heeft, het resultaat van een onenightstand. Tracy Morgan speelt dus diens oom Reem, die waarschijnlijk de vaderrol op zich heeft genomen.

De film staat voorlopig nog altijd gepland voor een Amerikaanse release in december.

NieuwsFilm

meest populair