Taika Waititi onthult details uit script 'Thor: Love and Thunder'

Taika Waititi onthult details uit script 'Thor: Love and Thunder'

"Over de top" script met meer Korg en GEEN Beta Ray Bill

Tussen de vele Instagram Live-streams zit af en toe wel eens een pareltje voor filmliefhebbers. Bijvoorbeeld Taika Waititi, die een live-watch deed van zijn film Thor: Ragnarok.

Alhoewel de stream zelf nauwelijks over Thor ging, maar meer over de grappen achter de schermen, deed hij wel een aantal interessante uitspraken over zijn nieuwe film in de MCU: Thor: Love and Thunder.

Scripts
In gesprek met zijn speciale gast Tessa Thompson (te zien in Ragnarok en de nieuwe Thor-film), liet hij zich uit over de scripts die hij heeft geschreven:

"Ik heb al vier a vijf kladjes geschreven. Het huidige script is zo gigantisch over de top, dat Ragnarok echt een veilig script heeft. De nieuwe film voelt alsof we een groep 10-jarigen hebben gevraagd wat er in de film moet en dat we ja zeggen op alles!"

Beta Ray Bill
Hij doet wel afstand van een aantal geruchten die rond de film zijn ontstaan. Zo meldt hij dat we Fat Thor niet hoeven te verwachten: "Dat is wel klaar".

Ook The Silver Surfer en Beta Ray Bill zijn geen onderdeel van het huidige script. Over die laatste zegt hij:

"Ik ben een groot fan van Beta Ray Bill, maar voor nu weet ik het niet. Zaken hangen een beetje teveel in de lucht.

Korg
Over zijn eigen karakter in de film, Korg, heeft hij wel goed nieuws: Je krijgt meer Korg dan je dat wil. We duiken diep in Korg's... cultuur. Waar hij vandaan komt, enzo. Dat soort dingen."



Thor: Love and Thunder is volgens het nieuwe Marvel release-schema op 28 februari 2022 in de bioscopen te zien.

NieuwsFilm

meest populair