Bekijk de eerste concept art van knotsgekke 'Thor: Love & Thunder'

Bekijk de eerste concept art van knotsgekke 'Thor: Love & Thunder'

Hoe gek wordt de film eigenlijk?

Het script van Thor: Love & Thunder zit vol gekke momenten. De film is volgens regisseur Taika Waititi volledig over-the-top. Dat laat hij weten op een Instagram-sessie. Hij toonde ook concept art van de film.

Waititi vertelde eerst dat de film volledig over-the-top wordt: "Het is op dit moment echt op de beste manier volledig over-the-top. Het laat Ragnarok echt een film lijken die het volledig veilig speelt," aldus Waititi. Ter indicatie van hoe erg over-the-top vertelde hij: "Zoek ruimtehaaien op het internet op en dan heb je wel een idee van hoe gek het wordt."

Concept art
Verder plaatste Waititi ook wat concept art online van de film, die we gelukkig ook kunnen plaatsen. Duidelijk wordt dat de film er qua stijl ongeveer hetzelfde uit gaat zien als Thor: Ragnarok en ook behoorlijk gaat knallen qua look en feel. Helaas zijn het wel vrij vage foto's.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Thor: Love & Thunder is de vierde film in de reeks en heeft wederom een hoofdrol voor Chris Hemsworth. Ditmaal zien we echter ook een vrouwelijke Thor in de vorm van Jane Foster, wederom gespeeld door Natalie Portman. Vanaf 18 februari 2022 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair