Sophie Turner zou er een moord voor doen om terug te kunnen keren in een nieuwe 'X-Men'-film

Sophie Turner zou er een moord voor doen om terug te kunnen keren in een nieuwe 'X-Men'-film

Ze hoopt dat ze weer in de huid mag kruipen van Jean Grey.

Actrice Sophie Turner mag dan wel voornamelijk bekend zijn van haar rol als Sansa Stark in de Game of Thrones-serie, ze heeft ook al in twee X-Men-films gespeeld. Ze hoopt dat het daar niet bij blijft.

Turner speelde namelijk Jean Grey in X-Men: Apocalypse en in X-Men: Dark Phoenix. Het is op dit moment nog tamelijk onduidelijk wat er gaat gebeuren met de X-Men-reeks, nu dat Fox is overgenomen door Disney.

De verwachting is dat ze ergens in de toekomst zullen verschijnen in een Marvel-film. Mocht dit het geval zijn, hoopt Turner dat ook zij mag terugkeren.

Graag meer
Zo zei Turner: ''Ik weet niet welke deal er is gemaakt en of Disney meer X-Men-films gaat maken. Ikzelf zou maar wat graag terugkeren, opnieuw Jean Grey spelen. Het was een fantastische ervaring en we hebben het allemaal geweldig gehad. Ik zou er een moord voor doen''.

Helaas wist Dark Phoenix niet te overtuigen. De film werd slecht onthaald en ook de box-office opbrengst was teleurstellend. Daardoor lijkt het erop dat Disney een tijdje wil wachten met het uitbrengen van een reboot. Ook bestaat de kans dat ze een volledig nieuwe richting in gaan slaan. Waar hopen jullie op?

NieuwsFilm

meest populair