Spot jij alle easter eggs op deze foto's van Disney, Lucasfilm, Marvel Studios en Pixar?

Spot jij alle easter eggs op deze foto's van Disney, Lucasfilm, Marvel Studios en Pixar?

Het is pasen en dus is het tijd om digitale paaseitjes te zoeken.

Het is Pasen en iedereen zit binnen. Het is dus niet zomaar een Paasweekend en zoeken naar eitjes zal niet voor iedereen weggelegd zijn. En dus speelt de Walt Disney-familie aan filmbedrijven daarop in door een easter egg-jacht te organiseren.

Op Twitter hebben Walt Disney Studios, Pixar, Disney Animation, Marvel Studios, Lucasfilm, Blue Sky Studios en 20th Century Studios allemaal foto's geplaatst en nodigen ze fans uit om de easter egg te spotten. Soms geeft de studio een hint voor waar fans naar moeten zoeken en in andere gevallen geeft de studio een weinig bekend feitje rond een film.

Heel veel easter eggs
Het levert heel veel leuke easter eggs op. Allereerst nodigt Walt Disney Studios fans uit om een Mickey te vinden op een kaart uit Pirates of the Caribbean: At World's End. Zie jij hem?

Pixar vraagt je om in Toy Story te zoeken naar een tijdloze vriend, die natuurlijk vrij eenvoudig te spotten is.

Disney Animation heeft in dit beeld van Moana een Kakamora verstopt die heel erg lijkt op een ander Disney-personage. Zie jij hem?

Marvel Studios laat verder zien dat Avengers: Endgame op slimme wijze terugverwijst naar Iron Man. De rode handschoenen die horen bij de quantum suits van de Avengers lijken namelijk op de arc reactor van Tony Stark.

Lucasfilm komt juist met een feitje rond het nummer FN-2187, dat verwijst naar Finn en Leia.

Blue Sky Studios laat verder een still van Spies in Disguise zien met een verwijzing naar Ferdinand.

En tot slot heeft 20th Century Studios een mooie verwijzing naar Wolverine in de end credits van The Greatest Showman (hint: kijk naar de hoeken).


NieuwsFilm

meest populair