Algemeen

Zesde 'Pirates of the Caribbean'-film op komst!

Er wordt nog altijd gewerkt aan de zesde film.

door Jim Pedd om 17:07 in Algemeen
Disney voert momenteel gesprekken over een zesde Pirates of the Caribbean-film. Dat vertelt acteur Lee Arenberg die de rol van Pintel speelde in de eerste drie films van de franchise.

Arenberg keerde niet terug voor de laatste twee Pirates-films, maar weet nog altijd het een en ander over de franchise. "Het is voor zover ik weet, absoluut iets waar ze het over hebben," vertelde Arenberg aan Kendall Talks TV. Daarop vroeg men of hij mogelijk terug zou willen keren asl Pintel. "Natuurlijk sta ik daar helemaal voor open. Maar ze hebben er al twee zonder ons gemaakt."

Hoe staat het ervoor?
Aan het eind van Salazars Revenge kregen we te zien dat Davy Jones nog altijd leeft. Hij leek dood te zijn door het werk van Jack Sparrow, Will Turner en Elizabeth, maar dat bleek dus niet te kloppen. Om die reden noemde regisseur Joachim Rønning de film wellicht ook "het begin van de finale".

Maar Salazars Revenge bleek de tweede slechtst verdiende film in de franchise end us besloot Disney om Deadpool-schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick een mogelijke reboot zonder Johnny Depp te laten maken.

De twee vertrokken in februari 2019 uit het project en in oktober 2019 werd Chernobyl-maker Craig Mazin ingehuurd om de franchise te rebooten. Hij werkt daar met Ted Elliott (die de eerste drie films samen met Terry Rossio schreef) aan. Of de nieuwe richting plek heeft voor Johnny Depp is niet zeker.

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Fluffer

Avatar

Deze franchise hadden ze 3 films geleden al moeten stoppen maar natuurlijk gaan ze het weer uitmelken tot de laatste druppel .

heckylsnide2016

Avatar

ik kijk er naar uit maar dan moeten alle oorspronkelijke acteurs: johnny depp ( als die rechtzaak tegen amber heard niet te lang meer duurt ) geoffrey rush ( barbossa is dood maar misschien aan de hand van een droom of visioen of verbeelding van carina ) kevin robert mcnally ( mr gibbs mag van mij ook terugkomen als eerste stuurman want een PoTC film zonder gibbs is als filmtotaal zonder nieuws ) orlando bloom ( als hij tenminste nog zin heeft in een 6de film en als will turner nog zin heeft om de zee op de gaan maar die kans lijkt klein omdat will al tientallen jaren op zee leefde met eens om de tien jaar aan land) keira knightley ( zie ik wel zitten maar dan mogen ze haar niet behandelen zoals in salazar's revenge bv geen tekst er moet wel tekst zijn )
en de recentste acteurs in meedoen bv: kaya scodelairio ( zij heeft getekend voor nog een PoTC film dus ik denk dat we ze mogen terugverwachten tenzij ze aan land blijft om haar vader te eren of om bij henry te zijn en
brendan thwaites erin meedoen ( van deze acteur hoor ik al een tijdje niks meer maar ze mogen hem er zeker in steken )

en zeker davy jones ( hoe heeft hij dat overleeft hé komaan will stak een mes recht in jones' hart en toch overleeft hij het ik begin hem te vergelijken met een Sith lord hij haat will turner enorm en overleeft de dood

adofmirosch

Avatar

Ach, naar nog een laatste pirates film met de oude cast kijk ik zeker naar uit.

horizon

Avatar

Salazar's revenge was top vermaak. De beste sinds de eerste.

milo007

Avatar

Belangrijke plot hole in de Davey Jones aftercredits, in de eerste films kon hij nrml niet op land komen, mss doorbroken door de drietand?
Ik kijk er wel naar uit om Depp nog eens te zien schitteren als Sparrow, hopelijk is zijn karakter wat slimmer en vernuftige dan in de vorige.
Kwil Pintel en zen maatje ook wel terugzien, goede comic relief die 2.

baron nostalgia

Avatar

2 dingen 1 dit moet dan echt de allerlaatste worden 2 Johnny depp moet terug keren als jack sparrow want zonder hem geen franchise

McKentin

Avatar

@heckylsnide2016

Goed verhaal... lekker samengevat in een lange zin. Interpunctie.. wellicht ?!?

Darthmar

Avatar

Ze hadden na deel 1 al moeten stoppen. Die was top daarna alleen maar bergafwaarts.

Master Of Films

Avatar

Darthmar "Ze hadden na deel 1 al moeten stoppen. Die was top daarna alleen maar bergafwaarts."
+3000 voor Darthmar.

Deweb

Avatar

Het idee ervan kan interessant zijn. Immers: aan het einde van deel 5 waren alle vloeken opgeheven. Wat voor gevolgen heeft dat?
Anderzijds, zonder Rush als Barbossa is het geen PotC film voor mij.

Misschien moeten ze er een maken met die jongen die de jonge Sparrow speelde in 5. Hij leek goed, deed het goed en het bied mogelijkheden.

Welke optie ze ook kiezen, het zal uitmelken worden. Tenzij ze doen wat ze in deel 1 deden: De acteurs ons laten verrassen en niet aan de haal gaan met hun gekkigheden die ze toen uitvonden.

Xian polfliet

Avatar

NOOOOOOOIT, het is geen pirates of the Caribbean film zonder Johnny depp, ze mogen ook nooit het personage laten spelen door een andere acteur, dat kan ook gewoon niet, dan trekken ze het echt kapot, hij speelde al de hoofdrol in alle 5 de films, ze kunnen het niet maken hem niet als jack sparrow te laten zien in een film als dit, en nu zeker niet, nu davy Jones terug is ( die al vijand is in 2 volledige films). Neem een voorbeeld aan batman, Robert pattinson zal al de 7nde batman zijn, pirates of the Caribbean zonder Johnny depp/jack sparrow is geen pirates of the caribbean

Coola

Avatar

Laat maar komen mits Johnny Depp terug in de rol van Captain Jack Sparrow kruipt.


1 At World's End
2 dead Men Tell No Tales
3 Dead Man's Chest
4 The Curse of the Black Pearl
5 On Stranger Tides

Goku32

Avatar

Uitmelken die shit

pimskywalker

Avatar

zonder johnny nu al een flop

alforme

Avatar

ik geloof niet dat ze bij Disney hebben begrepen dat een figuur als davy jones niet kan sterven omdat hij in pricipe al dood is.
verder geloof ik dat Johnny Depp er inmiddels wel klaar mee is om weer een rol als piraat op te nemen

YodaSide

Avatar

1: At worlds End
2: The Curse of The Black Pearl
3: Dead Men Tell No Teals
4: On Stranger Tides
5: Dead Men's Chest

Mijn Top 5
ik vind zelf een 6e een beetje overbodig, na On Stranger Tides was ik er eigenlijk wel klaar mee, maar ik vond Dead Men Tell No Teals wel boeiend, maar daarna is het wel echt klaar.

NieuwsFilm

meest populair