Zesde 'Pirates of the Caribbean'-film op komst!

Zesde 'Pirates of the Caribbean'-film op komst!

Er wordt nog altijd gewerkt aan de zesde film.

Disney voert momenteel gesprekken over een zesde Pirates of the Caribbean-film. Dat vertelt acteur Lee Arenberg die de rol van Pintel speelde in de eerste drie films van de franchise.

Arenberg keerde niet terug voor de laatste twee Pirates-films, maar weet nog altijd het een en ander over de franchise. "Het is voor zover ik weet, absoluut iets waar ze het over hebben," vertelde Arenberg aan Kendall Talks TV. Daarop vroeg men of hij mogelijk terug zou willen keren asl Pintel. "Natuurlijk sta ik daar helemaal voor open. Maar ze hebben er al twee zonder ons gemaakt."

Hoe staat het ervoor?
Aan het eind van Salazars Revenge kregen we te zien dat Davy Jones nog altijd leeft. Hij leek dood te zijn door het werk van Jack Sparrow, Will Turner en Elizabeth, maar dat bleek dus niet te kloppen. Om die reden noemde regisseur Joachim Rønning de film wellicht ook "het begin van de finale".

Maar Salazars Revenge bleek de tweede slechtst verdiende film in de franchise end us besloot Disney om Deadpool-schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick een mogelijke reboot zonder Johnny Depp te laten maken.

De twee vertrokken in februari 2019 uit het project en in oktober 2019 werd Chernobyl-maker Craig Mazin ingehuurd om de franchise te rebooten. Hij werkt daar met Ted Elliott (die de eerste drie films samen met Terry Rossio schreef) aan. Of de nieuwe richting plek heeft voor Johnny Depp is niet zeker.

NieuwsFilm

meest populair