Pakkend filmlogo 'Dune' officieel prijsgegeven!

Pakkend filmlogo 'Dune' officieel prijsgegeven!

We krijgen komende tijd meer te zien uit december-blockbuster.

We zagen gisteren al een eerste foto uit Dune, met daarop hoofdrolspeler Timothee Chalamet als Paul Atreides. Maar wie is dit personage in mogelijk dé film van 2020 eigenlijk?

"Wat mij direct aansprak van Paul is dat hij de hoofdpersoon is in een gedetailleerd verhaal met een immense schaal. Hij is de hoofdrolspeler in een soort reis van een antiheld," zei Chalamet tegenover Vanity Fair.

"Hij denkt dat hij een soort van jonge generaal is die zijn vader en zijn leiderschap over de strijdmacht kan bestuderen voordat hij volwassen wordt, hopelijk 10 jaar later of zoiets," aldus Chalamet over zijn Paul Atreides die mogelijk krachten bezit die zelfs zijn trainers niet zien aankomen.


Bekijk:
Eerste officiële foto van Paul Atreides in 'Dune'


Filmlogo Dune
Hieronder zie je het officiële filmlogo voor Dune. Eerder dit jaar verschenen al beelden van dit logo dat getoond werd in een promovideo voor een selecte groep aanwezigen tijdens een filmevenement.

Bekijk de afbeelding
Bovenstaande opzet wordt overigens online vergeleken met de logo's van de tv-serie Heroes en het geflopte filmuniversum Dark Universe.

Wordt Dune verplaatst door corona?
Er zijn al flink wat zomerfilms verplaatst naar een later moment in 2020, ook in december. De kans bestaat dat Dune daardoor wordt vertraagd. Regisseur Denis Villeneuve (Blade Runner 2049) zei er kort iets over tegen Vaniety Fair.

"Dune is gemaakt door mensen van over de hele wereld. Veel van deze mensen zijn als familie voor mij en ik denk vaak aan ze," zei Villeneuve. "Ik ben zo trots om hun harde werk te zien. Ik kijk uit naar een tijd waarin we allemaal weer bij elkaar kunnen komen, aangezien Dune is gemaakt om op het grote scherm te zien."

Heel veel grote namen!
Ook met rollen voor onder meer Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin en Javier Bardem staat Dune gepland voor 17 december 2020.

NieuwsFilm

meest populair