De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de meest populaire films in Nederland.

Netflix geeft sinds kort iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de tien films die het vandaag erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Once Upon a Time in Hollywood (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Quentin Tarantino | Cast: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, e.a.
De carrière van Rick Dalton, ooit de ster van een televisiewestern, zit behoorlijk in het slop. Toch probeert hij er samen met zijn stuntman en vriend Cliff Booth nog iets van te maken in Hollywood. De buren van Dalton zijn niemand minder dan regisseur Roman Polanski en zijn echtgenote actrice Sharon Tate, zeg maar gerust de nieuwe koning en koningin van de filmindustrie. Ondertussen wordt Hollywood opgeschrikt door de gruwelijke praktijken van Charles Manson en zijn hippiesekte.

#2 Code 8 (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Chan | Cast: Robbie Amell,Stephen Amell, Sung Kang, e.a.
Conner Reed, die niet bepaald rijk is, woont in een grote stad waar mensen met superkrachten worden buitengesloten. Net als andere mensen met bovennatuurlijke krachten wordt hij niet als held gezien, maar juist zorgvuldig in de gaten gehouden door de overheid. Wanneer hij door ene Garrett wordt benaderd voor een klus in de criminele onderwereld, besluit hij toch zijn verboden vaardigheden in te zetten om de rekeningen van zijn zieke moeder te kunnen betalen.

#3 Love. Wedding. Repeat (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dean Craig | Cast: Sam Clafin, Olivia Munn, Freida Pinto, e.a.
Jack, een vrijgezel, zet alles op alles om ervoor te zorgen dat de trouwdag van zijn zus perfect verloopt. Dat blijkt echter nog een heel lastige opgave te zijn, want op de bruiloft wordt hij onder meer geconfronteerd met zijn ex-vriendin, ongenodigde gasten en nog meer chaos. Allerlei alternatieve versies van deze grote dag passeren de revue, terwijl Jack een sprookjesachtige uitkomst voor iedereen probeert te regelen.


#4 Jason Bourne (2016)
#5 Focus (2015)
#6 The Secret Life of Pets (2016)
#7 La Casa de Papel: El Fenomeno (2020)
#8 The Main Event (2020)
#9 Trauma Center (2019)
#10 The Angry Birds Movie 2 (2019)


NieuwsFilm

meest populair