'Captain Marvel 2' is pas stap één richting 'Avengers 5' met Spider-Man

'Captain Marvel 2' is pas stap één richting 'Avengers 5' met Spider-Man

Pas in 2022 lijkt een verhaal te starten om aan Avengers 5 te denken.

Met al vier Avengers-films zijn de fans van het genre afgelopen jaren flink verwend. Het uitkijken is naar hoe Marvel Studios verdergaat met het Marvel Cinematic Universe. We hoeven echter niet op korte termijn een nieuwe Avengers-film te verwachten.

Tijdens een Variety Q&A met acteur Sebastian Stan (The Falcon and the Winter Soldier) wordt duidelijk dat ook hij niet snel een vijfde Avengers-film ziet verschijnen. "We moeten eerst een paar andere missies bedenken voordat we ook maar een beetje in de buurt komen," aldus Stan.

Captain Marvel 2 luidt Avengers 5 in
En dat sluit aan op het gerucht van MCU Cosmic dat pas het recent voor de zomer van 2022 aangekondigde Captain Marvel 2 een nieuwe film met Earth's Mightiest Heroes inluidt. En dat zou dan New Avengers moeten zijn. En Spider-Man zou er onderdeel vanuit moeten maken.

En dit zou niet compleet gek zijn. Eerder gaf Kevin Feige al aan dat Carol Danvers / Captain Marvel (Brie Larson) de nieuwe leider wordt in het Marvel Cinematic Universe. De aankomende films tot en met Thor: Love & Thunder (2022) lijken vooral het Multiverse uit de doeken te gaan doen.

NieuwsFilm

meest populair