De 3 beste live-action remakes die je op Disney+ kan streamen!

De 3 beste live-action remakes die je op Disney+ kan streamen!

Disney maakt heel wat live-action sprookjesfilms!

Disney timmert op dit moment hard aan de weg als het op live-action remakes aankomt. We krijgen de komende tijd nog heel wat van die films te zien, maar we kunnen er ook al een boel streamen op Disney+. Vandaag een overzicht met de drie beste live-action sprookjes die Disney+ nu aanbiedt!

The Lion King (2019)

Regie: Jon Favrau | Hoofdrollen: Donald Glover, Beyoncé, James Earl Jones

The Lion King is een bijna shot-voor-shot remake van het origineel. We volgen het verhaal van Simba, een leeuwtje die zijn vader de koning verliest door zijn gemene oom Scar. Simba vlucht weg en groeit op bij het opvallende duo Timon en Pumba. Maar hij kan zich niet altijd blijven verstoppen voor zijn lot als koning en moet dus terugkeren om zijn oom te verslaan. Een gave remake, die laat zien wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is met moderne technologie.



The Jungle Book (2016)

Regie: Jon Favreau | Hoofdrollen: Neel Sethi, Scarlett Johansson, Idris Elba

Voordat Jon Favreau met The Lion King aan de slag ging, maakte hij The Jungle Book. Die film toonde ons al live-action dieren die konden praten en wist behoorlijk goed te slagen. Het jongetje Mowgli groeit op in de jungle, maar als de tijger Shere Khan zich meldt om hem te doden, moet hij een keuze maken: is hij nou een van de dieren of toch een mens?



Aladdin (2019)

Regie: Guy Ritchie | Hoofdrollen: Mena Massoud, Naomi Scott, Will Smith

Een straatrat die een magische lamp vindt en een prinses probeert te versieren. Dat is ruwweg in één zin het plot van live-action sprookje Aladdin. Guy Ritchie maakte er een flitsende film van en die kan je ook streamen op Disney+!



NieuwsFilm

meest populair