Alle releasedata van nieuwe DC-films flink aangepast

Alle releasedata van nieuwe DC-films flink aangepast

The Batman, The Flash en Shazam! 2 komen allemaal op een ander moment uit.

Het moment waarvan we allemaal wel wisten dat het zou komen is aangebroken. Warner Bros. heeft de releasedata van drie van zijn DC-films verschoven. The Batman, The Flash en het vervolg op Shazam! komen allemaal op een ander moment uit.

Er was pas 25% van The Batman opgenomen toen de opnames stilgelegd moesten worden vanwege het coronavirus. Zodra de restricties opgeheven zijn, kunnen die weer verder in Londen, maar wanneer dat zal zijn is niet zeker. Om die reden komt de film nu pas op 1 oktober 2021 uit.

Meer uitstel
Maar er is ook positief nieuws. The Flash zou op 1 juli 2022 uitkomen en is naar voren gehaald naar 3 juni 2022. Verder lijkt het gedoe rond hoofdrolspeler Ezra Miller minimale impact te hebben, want de film staat klaarblijkelijk nog gewoon gepland.

Wel hebben we slecht nieuws voor fans van Shazam! want het vervolg op die film komt een stuk later uit. Die film zou eigenlijk op 1 april 2022 uitkomen in de bioscopen, maar is verplaatst naar 4 november 2022. Vermoedelijk zullen de opnames dus ook niet van start gaan dit jaar.

NieuwsFilm

meest populair