Chris Hemsworth (Thor) wordt achtervolgd door fanatieke fan op een motor

Chris Hemsworth (Thor) wordt achtervolgd door fanatieke fan op een motor

De man gaf niet snel op.

Chris Hemsworth is natuurlijk wereldberoemd, voornamelijk vanwege zijn rol als Thor in het Marvel-universum. Hij wordt dan ook overal herkend. Voor de coronavirus epidemie was de acteur in India voor de opnames van zijn nieuwe film, Extraction, waar hij wel een héél hardnekkige fan tegenkwam.

Hemsworth, die achertin een auto zit, wordt herkend door een fan die daarna achter de auto aan racet op zijn motor. De enthousiaste fan heeft zelfs een foto van Hemsworth bij zich, die hij naar boven houdt tijdens het rijden. Kort daarna verdwijnt de man weer, alleen om terug te keren met een grotere groep.

Video
Hemsworth deelde de onderstaande video op zijn Instagram-pagina, waarin de acteur er wel om kan lachen maar tegelijkertijd bang is voor de veiligheid van de man en anderen vanwege zijn roekeloze actie.

Zo horen we de acteur zeggen: ''Zelden ben ik zo'n enthousiaste fan tegengekomen. Kijk wel uit voor... Oh mijn God...'' Uiteindelijk stopt Hemsworth voor een selfie en een handtekening: ''De aanhouder wint. Niet alleen heb ik hem een handtekening gegeven maar ook gaat hij vanaf nu al mijn motor-stunts doen'' grapt hij.



NieuwsFilm

meest populair