4 knallende films vol drank en drugs!

Zin in een feestje? Het kan nu met deze films.

De coronamaatregelen houden de feestbeesten in bedwang. Geen zomerfestivals. Geen discotheken en zelfs geen tuinfeestjes of vrijgezellenfeesten. Feesten zijn er nog wel in vele films. We hebben er hieronder vier neergezet!

Old School (2003)

Regie: Todd Phillips | Hoofdrollen: Luke Wilson, Vince Vaughn, Will Ferrell

Verderop in het lijstje komt de bekendere film van regisseur Todd Phillips, maar Old School is eigenlijk beter. Zeker door de geweldige rollen van Vince Vaughn en Will Ferrell. We zien hoe drie dertigers zich weer gaan gedragen als tijdens hun studententijd. Dit betekent dat het dak eraf moet, met liters drank, hitsige jongeren en heel veel feesten!!



Office Christmas Party (2016)

Regie: Josh Gordon en Will Speck | Hoofdrollen: T.J. Miller, Jennifer Aniston, Jason Bateman

Dit is een film met een feest op het werk. En dit feest tijdens kerst gaat helemaal fout. Met rollen voor Jennifer Aniston en Jason Bateman zien we hoe een soort personeelsfeest wordt georganiseerd die ervoor moet zorgen dat een grote klant wordt binnengehaald. Iedereen werkt mee, maar het feest wordt één grote puinhoop.



The Hangover (2009)

Regie: Todd Phillips | Hoofdrollen: Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms

Deze eerste in een reeks van drie The Hangover-films blijft zeker de beste. We zien hoe een vrijgezellenfeest in Las Vegas compleet uit de hand loopt. Het feest zelf zien we in flarden terug, aangezien we te maken hebben met een stel katerige vrienden op zoek naar de verdwenen 'vrijgezel'.



Project X (2012)

Regie: Nima Nourizadeh | Hoofdrollen: Thomas Mann, Oliver Cooper, Jonathan Daniel Brown

Deze feestfilm heeft nogal wat maatschappelijke onrust veroorzaakt, over de hele wereld. Iedereen herinnert zich nog wel 'Project X Haren' in september 2012 toen een feestende menigte het dorpje bezocht. De film laat niet veel anders zien: drie laatstejaarsstudenten geven een feest, maar deze krijgt zoveel aandacht dat iedereen er naar toe gaat. Want... Daar is het feestje!



NieuwsFilm

meest populair