Voorspelling: Dit worden de schurken van 'Spider-Man 3'!

Voorspelling: Dit worden de schurken van 'Spider-Man 3'!

Marvel heeft een aantal van deze slechteriken zelfs al geïntroduceerd.

Spider-Man (Tom Holland) heeft het in het Marvel Cinematic Universe al tegen heel wat schurken opgenomen. Het leuke is dat dit allemaal slechteriken zijn die nog niet eerder in de films te zien waren geweest. Vandaag voorspellen we welke schurken we mogelijk zien te gaan krijgen in het volgend jaar te verschijnen Spider-Man 3.

Bekijk de afbeelding #1 Kraven the Hunter
De kans lijkt groot dat Kraven the Hunter, die eigenlijk Sergei Kravinoff heet, de hoofdschurk wordt van de derde Spider-Man-film. Zo heeft regisseur Jon Watts in meerdere interviews aangegeven deze bekende slechterik graag te willen introduceren. Kravinoff is een doorgedraaide jager uit Rusland die kosten wat het kost Spider-Man wil vangen om te bewijzen dat hij de beste jager ter wereld is. Leuk om te weten is dat ook de Russo-broers niet kunnen wachten om Kraven in het MCU te zien.


Bekijk de afbeelding #2 Chameleon
In Spider-Man: Far From Home (2019) wordt ene Dimitri Smerdyakov (gespeeld door Numan Acar) geïntroduceerd. Hij werkt voor Nick Fury (Samuel L. Jackson) en is ook de buschauffeur van Peter en zijn klas. In de comics is Dimitri Smerdyakov de naam van slechterik Chameleon. Hij is een spion en een meester in vermommingen. Een interessant detail is dat Smerdyakov de halfbroer is van Kraven. Zou de aanwezigheid van Dimitri in Far From Home een opzetje zijn naar de komst van Kraven?


Bekijk de afbeelding #3 Scorpion
Mac Gargan is een beruchte gangster. In Homecoming (2017) probeerde hij alienwapens te kopen van Adrian Toomes / de Vulture (Michael Keaton, maar Spider-Man gooide roet in het eten. In de bonusscène na de aftiteling leren we dat Gargan in de gevangenis zit. Daar komt hij Toomes tegen. Gargan vraagt hem naar de ware identiteit van de held en zegt dat hij nog een appeltje met hem te schillen heeft. In de comics groeide Gargan uit tot superschurk de Scorpion (iets waar de tattoo op zijn hals al op hintte). Acteur Michael Mando heeft ook al meermaals geteased dat het er voor hem nog niet opzit in het MCU.

Spider-Man 3 staat gepland voor 5 november 2021!

NieuwsFilm

meest populair