3 topfilms van Marvel om vanavond lekker op te zetten

Voor wie niet genoeg krijgt van superheldenfilms.

Het Marvel Cinematic Universe telt tot nu toe 23 films en fans kunnen maar geen genoeg krijgen van de avonturen van superhelden als Iron Man, Spider-Man en Black Widow. Heb jij nog geen plannen voor vanavond? Wellicht is het leuk om een van deze drie topfilms van Marvel (nog eens) te bekijken!

Spider-Man: Far From Home (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Watts | Cast: Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, e.a. | Bekijk op Netflix
Peter Parker is na de dood van zijn mentor Tony Stark toe aan rust en vakantie. Samen met zijn klasgenoten vertrekt hij naar Europa voor een rondreis. Al snel blijkt dat het gevaar overal op de loer ligt als een stel vreemde natuurmonsters opduikt. Het is aan Peter, Nick Fury en de mysterieuze nieuwkomer Quentin Beck, die zichzelf Mysterio noemt, om de wezens te verslaan en Peters vakantie te redden.

Avengers: Endgame (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe & Anthony Russo | Cast: Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, e.a. | Bekijk op Disney+
De Avengers zijn voor het eerst verslagen. Thanos wist met slechts één vingerknip de helft van al het leven uit te roeien. Na een nieuw teken van hoop zijn de helden echter vastberaden om zijn destructieve daden ongedaan te maken. Om het benodigde geschut voor deze missie te verzamelen, moeten zij een reis door de Marvel-annalen.

Guardians of the Galaxy (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Gunn | Cast: Chris Pratt, Zoe Saldana, Lee Pace, e.a. | Bekijk op Disney+
Wanneer Peter Quill, een intergalactische vrijbuiter, de Power Stone steelt, opent de machtige schurk Ronan de jacht op hem. Quill raakt ongewenst opgeschept met een dwaze groep buitenbeentjes. Samen vormen zij een intergalactisch heldenteam om het universum te redden van Ronans verwoestende plannen.

NieuwsFilm

meest populair