Gerucht: 'Game of Thrones'-regisseur kandidaat voor 'Captain Marvel 2' en 'Avengers 5'

Gerucht: 'Game of Thrones'-regisseur kandidaat voor 'Captain Marvel 2' en 'Avengers 5'

Eerder moest ze Wonder Woman maken. Nu dus Captain Marvel 2?

Een paar weken geleden werd Captain Marvel 2 officieel aangekondigd voor de zomer van 2022. Uiteraard keert in die Marvel-film Brie Larson terug als Carol Danvers a.k.a. Captain Marvel. Dit geldt echter niet voor de regisseurs.

De wat minder positief ontvangen eerste film werd gemaakt door Anna Boden en Ryan Fleck. Alweer even geleden werd duidelijk dat Marvel Studios gaat kiezen voor een nieuwe regisseur. Nu wordt Michelle MacLaren genoemd voor de regiestoel.

Ook Avengers 5?
Met een opbrengst van $1,1 miljard deed de solofilm het uiteraard fantastisch. Via scooper Daniel Richtman wordt duidelijk dat MacLaren, bekend van series als Game of Thrones en Westworld en vele andere succesvolle (HBO / AMC) series, op de lijst van Marvel staat. Degene die uiteindelijk de job krijgt zou gelijk een belangrijke kandidaat zijn om Avengers 5 te regisseren.

In het verleden trok Warner Bros. MacLaren aan voor Wonder Woman uit 2017. Ze vertrok echter vanwege "creatieve meningsverschillen". Dit jaar werd ze nog genoemd om Spider-Woman te maken. Captain Marvel 2 staat gepland voor 8 juli 2022.

NieuwsFilm

meest populair