Henry Cavill: James Bond of Superman?

Henry Cavill: James Bond of Superman?

Of misschien allebei...

De Britse acteur Henry Cavill staat hoogstwaarschijnlijk hoog op het lijstje met kandidaten die de nieuwe James Bond zouden moeten gaan spelen na het vertrek van de huidige 007 Daniel Craig. Maar kan dit wel nu Cavill ook weer in verband wordt gebracht met een terugkeer als Superman?

Superman: Warner Bros. zou weer denken aan een nieuwe Superman-film nu blijkt dat vooral de solofilms rond de DC-superhelden goed scoren. Cavills Superman zagen we in Man of Steel, Batman v Superman, Justice League en Shazam!, zij het in de laatste zonder zijn gezicht. Cavill zou zelf wel oren hebben naar een terugkeer en Man of Steel 2 is misschien dichterbij dan je zou denken.

James Bond: Cavill was al voor Casino Royale uit 2006 in beeld voor de rol als de geheim agent. Toen werd hij te jong bevonden, maar met 37 jaar en heel wat meer ervaring, door onder meer The Man from U.N.C.L.E. en Mission: Impossible - Fallout, zou de keuze nu een veel logischere kunnen zijn.

Wat zeg jij? Kan Cavill beide rollen spelen of zie je hem liever kiezen voor één van de iconische filmpersonages? Of, en dat kan uiteraard ook, zie je liever een andere acteur in de huid stappen van Bond én misschien ook wel Superman.

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.
No Time to Die verschijnt midden november in de bioscoop en eerder werd gemeld dat de producenten vaart maken met Bond 26.

NieuwsFilm

meest populair