Belgisch regisseursduo maakt 'Beverly Hills Cop 4' EN keert terug voor 'Bad Boys 4'

Belgisch regisseursduo maakt 'Beverly Hills Cop 4' EN keert terug voor 'Bad Boys 4'

Die zitten voorlopig niet om werk verlegen.

Amper drie dagen nadat het bericht naar buiten kwam dat het script van Bad Boys 4 in ontwikkeling was, heeft actieproducent Jerry Bruckheimer het volgende (niet heel verrassende) gerucht bevestigd.

Het is namelijk bekend dat de Belgische regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah wederom zijn vastgelegd om het vierde deel rondom de ruige narcotica-rechercheurs van Will Smith en Martin Lawrence te leiden.

Heel opmerkelijk is dat natuurlijk niet, want het duo was onlangs verantwoordelijk voor het derde deel dat met $420 miljoen dollar een enorme kraker werd aan de box-office. Tevens is deze het meest succesvolle hoofdstuk in de franchise tot nu toe en wordt waarschijnlijk de meest winstgevende film van 2020 ("dankzij" de coronacrisis).

Beverly Hills Cop IV
Daarnaast zullen zij ook aan de slag gaan met Eddie Murphy aan het langverwachte vierde deel in de Beverly Hills Cop franchise. Op FILMTOTAAL FilmTotaal werd al eerder afwisselend over een gerucht en een bevestiging gesproken, hierbij dus wederom een bevestiging!

NieuwsFilm

meest populair