Voorstellingen 'Interstellar' in IMAX bij Pathé razendsnel uitverkocht

Voorstellingen 'Interstellar' in IMAX bij Pathé razendsnel uitverkocht

Ook niet gek voor de zalen met normaal honderden stoelen.

Uiteraard zijn het niet veel kaarten, aangezien vanaf 1 juni slechts 30 personen kunnen plaatsnemen in een bioscoopzaal. Toch is de interesse groot voor de film Interstellar die door Pathé op veler verzoek weer in IMAX te zien zal zijn.

Gisteren werd bekend dat Pathé de maand juni start met enkele films die vlak voor de lockdown nog te zien waren op het witte doek. Naast films als Bloodshot en Onward zal ook Interstellar terugkeren op het IMAX-doek. De kaartverkoop startte gisterenochtend.

Kaartverkoop raakt al uitverkocht
De tickets voor de IMAX-voorstellingen van de film van Christoper Nolan zijn in Amsterdam al uitverkocht. Ook de kaartverkoop voor de zalen in Rotterdam, Den Haag, Arnhem, Eindhoven en Tilburg gaat hard. Ga jij heen? Of zie je liever een andere oudere film nog een keer op het grootste doek?

Overigens lijkt dit ook te gelden voor de 4DX voorstellingen van Harry Potter and the Deathly Hallows Part I+II, maar de ScreenX-voorstellingen van Spider-man: Far from Home en Bad Boys for Life lijken minder populair.



NieuwsFilm

meest populair