Halle Berry speelt hoofdrol in rampenfilm 'Moonfall' van Roland Emmerich

Halle Berry speelt hoofdrol in rampenfilm 'Moonfall' van Roland Emmerich

Berry speelt in de epische sci-fi film een astronaut die de wereld moet redden.

Na de wereld eerder bijna ten einde te hebben gebracht in films als Independence Day, The Day After Tomorrow en 2012, doet Ronald Emmerich opnieuw een poging in Moonfall, een science fiction-epos waarin niemand minder dan Oscarwinnaar Halle Berry de hoofdrol zal spelen.

Berry zal in de film een voormalig NASA astronaut spelen die nu voor de overheid werkt. Tijdens haar laatste missie werden tekenen aangetroffen dat een enorme catastrofe onze planeet bedreigt. Berry wordt in de film vergezeld door de eerder aangekondigde Josh Gad.

In Moonfall zien we hoe een mysterieuze kracht de maan uit zijn baan brengt en richting de aarde lijkt te slingeren. Met nog maar een paar weken te gaan tot de inslag, moet een speciaal team alles riskeren om op de maan te landen en de aarde van de ondergang te redden.

Multi-talent Emmerich
Naast de regie, is Emmerich ook medeverantwoordelijk voor het script van de film en zorgt hij voor de productie via zijn Centropolis Entertainment. Uitvoerend producenten zijn Dennis Wang, James Wang, J.P. Pettinato, Marco Shepherd, Ute Emmerich, Carsten Lorenz en Stuart Ford.

[b]Moonfall[/i] moet in de loop van 2021 wereldwijd de bioscopen bereiken.

NieuwsFilm

meest populair