Algemeen

Posters én teaser 'Zack Snyder's Justice League'!

#ReleaseTheSnyderCut in 2021.

door Bram de Groot om 17:41 in Algemeen
De fans van het DC Extended Universe zullen dolblij zijn met de komst van Zack Snyder's Justice League, de Director's Cut van de film Justice League uit 2017 die tot stand kwam na heel wat gedoe achter de schermen.

De film, of mogelijk miniserie, verschijnt in 2021 op de nieuwe streamingdienst HBO Max die eind deze maand in de States van start gaat. Zack Snyder's Justice League gaat laten zien wat Zack Snyder altijd al van plan was: de komst van Darkseid in het DC Extended Universe. Of dit leidt tot meer avonturen (op HBO Max)? Het zou zomaar kunnen.

Teaser #ReleaseTheSnyderCut
Hieronder zie je een samenvatting van de aankondiging van de Director's Cut. Snyder maakte het nieuws officieel tijdens een Watch Paty van Man of Steel.


En hieronder een flinke reeks posters met daarop uiteraard Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Superman (Henry Cavill), Aquaman (Jason Momoa), The Flash (Ezra Miller) en Cyborg (Ray Fisher).4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

YankeeWaRRiaH

Avatar

denk dat het een film van Joss Whedon is...

Frietgezicht

Avatar

Zat erover te denken maar is dit niet iets heel unieks? Een cut release ok maar dan is het van dezelfde regisseur. Maar nu...
Als ‘fans/liefhebbers’ straks allemaal die cut veel beter vinden dan de Whedon versie moet dat toch wel erg pijnlijk zijn voor Whedon.

Civilian Supreme

Avatar

^ik vind Whedon helemaal niks maar het zou niet helemaal eerlijk zijn. Hij kreeg de onmogelijke en ondankbare taak binnen te korte tijd de hele film om te gooien met de belofte dat hij dan een Batwoman film mocht maken.
Denk dat het vanaf het begin al pijnlijk is voor Whedon.
Ook heeft Snyder nu zoveel tijd gehad om de boel te tweaken dat ook dat niet helemaal eerlijk is.
Je hebt zeker gelijk dat het iets unieks is, ik zal ook 1 van de eerste zijn die eerlijk zal zeggen wat ik ervan vond en of het de moeite waard was. Ik verwacht het wel.

Thiver

Avatar

Frietgezicht "Zat erover te denken maar is dit niet iets heel unieks? Een cut release ok maar dan is het van dezelfde regisseur. Maar nu..."

Dit is eenmaal eerder voorgekomen en toevallig ook met een DC-film: Superman II. Daar zit een heel verhaal achter. In een notendop: de eerste Superman en het vervolg werden tegelijk opgenomen, maar tegen het einde van de productie werd besloten op het eerste deel te focussen en het afmaken van het vervolg voor later te bewaren. Toen men na de release van Superman weer verderging met het vervolg, keerde regisseur Richard Donner niet terug als regisseur en werd hij vervangen door Richard Lester. Onder Donner was al een groot deel opgenomen, maar Lester liet daarvan een hoop weg. Hij nam sommige scènes opnieuw op en voegde ook volkomen nieuwe stukken toe, waardoor het toonmatig een heel andere film werd. Decennia later kreeg Donner de kans een alternatieve versie van de film te monteren (de twee versies overlappen voor misschien een kwart), waarin al zijn materiaal is opgenomen en slechts een klein deel van het Lester-materiaal wordt gebruikt om de gaten op te vullen.

Civilian Supreme "Hij kreeg de onmogelijke en ondankbare taak binnen te korte tijd de hele film om te gooien met de belofte dat hij dan een Batwoman film mocht maken
Denk dat het vanaf het begin al pijnlijk is voor Whedon."

Ja, dat shot tijdens de begingeneriek van het bordje met de tekst "I tried", is volgens mij een heel duidelijke boodschap van Whedon aan de kijker dat hij zijn best heeft gedaan maar zich goed genoeg realiseert dat het eindresultaat niet optimaal is. Het blijft overigens wel uiterst kinderachtig dat alle haat op hem wordt geprojecteerd, daar de fout juist ligt bij zijn aanstelling. Warner Bros had tijdens de post-productiefase van Justice League met talloze regisseurs lijntjes lopen, maar koos er bizar genoeg voor om de taak te geven aan iemand wiens stijl volkomen haaks staat op die van Zack Snyder. Puur en alleen omdat hij de Avengers-films had gemaakt en die plotmatig enigszins vergelijkbaar zijn met wat Justice League moest worden. Ter vergelijking: Disney verkeerde in een vergelijkbare situatie met Rogue One, maar verving Gareth Edwards door de tamelijk onopvallende Tony Gilroy... en daar merkte je niets van.

NieuwsFilm