Netflix

Netflix voegt deze titels nieuw toe in juni!

Juni wordt een gave maand op Netflix!

door Jim Pedd om 22:30 in Netflix
Netflix voegt ook in de maand juni weer heel wat nieuwe titels toe. Het gaat om flink wat Originals, maar er worden ook een aantal knallende blockbusters toegevoegd. Hieronder het overzicht!

Transformers: Age of Extinction (1 juni)
Jaren na de grote veldslag in Chicago, is de mensheid hersteld. Transformers zijn nagenoeg van de Aarde verdwenen. Maar een kleine groep wetenschappers probeert hun eigen Transformers te maken, en gaan daarbij verder dan ze zelf kunnen beheersen. Tegelijk is er Cade Yeager, die een beschadigde Optimus Prime ontdekt, en hem repareert. Dan barst er een nieuwe epische strijd los tussen de Autobots en Decepticons, en ditmaal voegen zich ook de Dinobots bij het gevecht.


She's out of my League (1 juni)
Een gewone man ontmoet de perfecte vrouw, maar door zijn gebrek aan zelfvertrouwen en de invloed van zijn familie en vrienden gaat het steeds minder goed met hun relatie


Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark (1 juni)
In 1936 krijgt Indiana Jones de opdracht de Ark te vinden, een vergulde kist waarin naar men zegt de restanten van de stenen tafels met de tien geboden liggen. Helaas is Indy niet de enige met een buitengewone interesse voor deze oudheid.., hij moet het in zijn speurtocht opnemen tegen trawanten van Hitler. Er ontstaat een felle wedloop die ontluikt in spetterende akties en bloedstollend gevaar.


Indiana Jones and the Temple of Doom (1 juni)
Na een incident in een nachtclub in Shanghai neemt de archeoloog Indiana Jones de benen. Samen met een nachtclubzangeres en zijn jonge helper Short belandt hij in een dorpje waar een groep schurken een magische steen heeft gestolen. Indiana Jones belooft te helpen om hem terug te vinden.


The Last Days of American Crime (5 juni)
De Amerikaanse regering besluit in een ultieme poging een einde te maken aan misdaad, een signaal uit te zenden waardoor niemand meer bewust een misdrijf kan plegen. Daarom besluit een bankrover nog een grote overval te plegen.


Bridget Jones's Baby (8 juni)
Het is als we Bridget weer zien uit met Mark Darcy (Colin Firth). Ze is in de veertig en weer alleenstaand en wil zich concentreren op haar baan als nieuwsproducent en omringt zichzelf met oude en nieuwe vrienden. Voor het eerst lijkt alles onder controle. Wat zou er mis kunnen gaan? Maar dan ontmoet ze de knappe Amerikaan Jack (Patrick Dempsey), die alles is wat Darcy niet is. In een onwaarschijnlijke twist, blijkt Bridget zwanger, met een klein probleem: ze weet niet zeker wie de vader is


Da 5 Bloods (12 juni)
'Da 5 Bloods' gaat over 4 Afro-Amerikaanse soldaten. De leider is Chadwick Boseman, voornamelijk bekend van zijn rol als Black Panther in het MCU. Samen met zijn groep keert hij terug naar Vietnam, om het stoffelijk overschot van hun voormalige leider en een verborgen schat te zoeken, al verloopt dit allemaal minder soepel dan gehoopt...


Feel the Beat (19 juni)
Helaas lukte het niet om het te maken op Broadway end us keert April terug naar haar thuisstad. Daar begint ze met frisse tegenzin een groep zonderlinge jonge dansers te trainen voor een wedstrijd.


Father Soldier Son (19 juni)
Documentaire. Als Sgt. First Class Brian Eisch ernstig gewond raakt in Afghanistan, beleeft hij met zijn zonen een reis vol liefde, verlies, verzoening en overleg.


Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (26 juni)
Twee zangers uit een kleine stad grijpen de kans om hun droom waar te maken en mee te doen aan de grootste zangwedstrijd van de wereld.


Back to the Future (30 juni)
Marty McFly is een doorsnee tiener die bevriend is met de gekke uitvinder Doc Brown. Doc ontwerpt een tijdmachine waardoor Marty per ongeluk wordt teruggezonden naar 1955. Hier ontmoet hij zijn ouders die in deze tijd natuurlijk nog veel jonger zijn. Hij verstoort de ontmoeting met zijn ouders en moet hier alles aan doen om hen weer te herenigen.


Back to the Future Part II (30 juni)
Marty komt net met zijn tijdmachine-auto terug uit 1955 als uitvinder Dr. Emmett Brown hem komt vertellen dat zijn toekomstige kinderen in gevaar zijn. Samen gaan ze naar het jaar 2015, maar daar wordt de tijdmachine gestolen.


Snow White & The Huntsman (30 juni)
Snow White and the Huntsman hervormt het klassieke sprookje door meer achtergrondverhaal te geven aan Eric, de jager die door Ravenna wordt ingehuurd om Sneeuwwitje te vermoorden. Uiteindelijk weigert hij dit door te zetten en besluit hij haar mentor te worden.


Scarface (30 juni)
Tony Montana, een jonge Cubaan, vlucht met zijn vriend Manny Ray naar Miami. Daar aangekomen ontsnapt hij uit het vluchtelingenkamp, en wordt daarna geconfronteerd met de harde werkelijkheid waarin vluchtelingen zich alleen staande kunnen houden met misdaad. Hij maakt kennis met de wereld van de cocaïnesmokkel en weet zich in deze keiharde wereld op te werken tot de baas van een reusachtige imperium.


12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Vleeshaak

Avatar

Weer een hoop die er al eens eerder op Netflix hebben gestaan. Netflix heeft met bijhoorlijk veel films een knipperlichtrelatie.

SunChaser

Avatar

Waar blijft de recensie van Whitestar?????

neo123

Avatar

Age of Extinction , pff wat een kutfilm was dat zeg. Voor de rest idd ouwe meuk.

Riddertje

Avatar

Niet echt wat interessants

Rick Dalton

Avatar

Scarface is altijd wel leuk, zelfde geldt voor Back To The Future

PRIME

Avatar

Hallo!!! HBO MAX bevestigd de release van snydercut!!

horizon

Avatar

De Eurovision film met Ferrel is natuurlijk de film om naar uit te kijken.

En Bay was natuurlijk wel profetisch:

Age of Extinction -> Lockdown als de tegenstander -> En de helden Optimus & Bumblebee verslaan de Lockdown. ;)

RoberPaulsen

Avatar

Waarom tonen jullie niet meer de regisseur en acteurs bij de film? Dat vond ik altijd wel handig

Harmenyolo

Avatar

Indiana Jones Raiders of the Lost Ark ga ik kijken? Maar wanneer komen jullie nou is met Joker?

Fluffer

Avatar

Wie zit nu eigenlijk nog te wachten op die ouwe Indiana jones films en back to The future , die heeft iedereen al genoeg gezien .
Niks op tegen dat ze oudere films tonen maar laat dat dan minder bekende films zijn .
Er zijn massa’s goeie films uit de jaren 80 en 90 die de moeite zijn maar niet overbekend .

NieuwsFilm