Video

Eerste trailer Netflix-actiefilm 'The Old Guard' met Charlize Theron!

De nieuwe Netflix-blockbuster. In juli online.

door Bram de Groot om 15:36 in Video
Nadat al heel wat grote Hollywoodsterren al te zien waren in grote Netflix-films is het dit keer Charlize Theron (Monster, Mad Max: Fury Road) die opduikt in een actiethriller die mogelijk evenveel aandacht gaat krijgen dat de recente Netflix-actiethriller Extraction met Chris Hemsworth.

De film van regisseur Gina Prince-Bythewood (Beyond the Lights, The Secret Life of Bees) heet The Old Guard en we zagen afgelopen dagen al wat foto's en de poster voorbijkomen. Hieronder zie je nu de eerste trailer!


Theron staat er niet alleen voor, aangezien er ook rollen te zien zijn voor Kiki Layne, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Harry Melling, Van Veronica Ngo, Matthias Schoenaerts en Chiwetel Ejiofor.

De groep onsterfelijke strijders en de beschermers van de sterfelijke aardlingen laten hun avontuur vanaf 10 juli zien op Netflix.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Soort van superhelden film, las ik net op wikipedia. Ben benieuwd het kan leuk worden. Wil vandaag eerst even extraction eens zien.

David Mills

Avatar

Dat ziet er al een stuk beter uit dat die andere netflix original: The Last Days of American Crime

flep

Avatar

Ik vind het wel bijzonder dat toen carise van houten een super klein beetje schermtijd bij een Hollywood film krijgt, het overal nieuws was.

Nu hebben we een echt goede acteur van Nederlandse afkomst, Marwan Kenzari, en horen we hier nagenoeg niets van.

NieuwsFilm