Algemeen

'Secret Invasion komt via televisieserie en 'Captain Marvel 2' dan eindelijk naar het MCU'

Het gerucht gaat dat we eindelijk de Secret Invasion zien.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Toen Captain Marvel aangekondigd werd, zorgde dat nieuws voor veel enthousiasme. Zou het betekenen dat de Secret Invasion naar het MCU kwam? Dat bleek niet helemaal te kloppen, maar nu lijkt het erop dat de populaire comics alsnog naar het MCU komen.

In Secret Invasion nemen de Skrulls het uiterlijk over van de Avengers. Zo hopen ze de wereld over te kunnen nemen. Het zorgt voor een gruwelijke situatie, waarin de Avengers niet weten wie ze kunnen vertrouwen en iedereen een vijand kan zijn. Het MCU gaf een hele andere wending aan het verhaal en Talos en de andere Skrulls bleken juist bondgenoten te zijn van Nick Fury en de helden.

Secret Invasion
In februari 2019 hintte Marvel-baas Kevin Feige er al naar dat we mogelijk toch meer van de Skrulls kunnen verwachten en dat er ook slechteriken tussen zitten. "Net als dat niet alle mensen slecht zijn, en niet alle mensen goed zijn, denk ik dat de Skrulls ook een boel verschillende moraliteiten hebben," vertelde Feige in februari 2019. "Als ze zien wat ze kunnen doen, wordt het waarschijnlijk heel verleidelijk. Dus, het is fijn dat we dit concept geïntroduceerd hebben en laten we zien waar het toe leidt."

Nu gaat het gerucht dat Marvel voor Captain Marvel 2 dan eindelijk wat kwaadaardige Skrulls wil laten zien. Dat ze zich kunnen vermommen als Marvel-personages werd al duidelijk met Spider-Man: Far From Home; aan het einde van die film bleek Nick Fury in werkelijkheid een Skrull te zijn.

Het verhaal is vooral dat Marvel werkt aan een televisieserie rond de Secret Invasion, die dan uiteindelijk verbonden moet zijn aan Captain Marvel 2. Sterker nog, de serie zou dienen als directe inleiding voor de film voor Brie Larsons heldin. De film zou trouwens ook een grotere crossover zijn met meerdere Marvel-helden erin, al is de hoofdrol voor Larson.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Alpha80

Avatar

Can't wait 2 see it

NieuwsFilm