Video

Ouderwetse actie in 'Legacy of Lies' trailer

Deze internationale actiethriller heeft een Nederlands tintje.

door Timothy van Damme om 14:01 in Video
Scott Adkins kan wel omschreven worden als de hedendaagse Jean-Claude Van Damme. In hoog tempo maakt hij vermakelijke actiefilms en af en toe duikt hij in een bijrol op in een bioscoopfilm, zoals Doctor Strange of The Expendables 2.

Daarnaast speelde hij enkele keren tegenover zijn grote voorbeeld, zoals in The Shepherd en Universal Soldier: Day of Reckoning. Hij trad zelfs letterlijk in zijn voetsporen voor Hard Target 2.

Voice of God
Zijn nieuwste film heet Legacy of Lies en daar is nu een trailer van uitgekomen. Het belooft een ouderwetse actiefilm te worden, vol knok- en schietpartijen. En als de beelden je nog niet terug doen denken aan de eighties en nineties, is daar 'The Voice of God' om dat effect zeker veilig te stellen.Geheime diensten
Martin Baxter, is een ex-MI6 agent die tegen zijn zin betrokken raakt bij een internationale operatie. Hij moet het opnemen tegen een onbekende veiligheidsdienst, terwijl zowel de Engelse als Russische geheime diensten achter zich aan krijgt.

Nadat hij eerder met Roel Reiné werkte, wordt Adkins nu geregisseerd door de Nederlandse Adrian Bol. De film zal deze zomer verschijnen als VOD.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Ziet er nog best goed uit! Sowieso heb je af en toe wel eens een B film die gewoon prima kijkvoer is.

rick511

Avatar

Zo slecht vindt ik Scott Adkins nog niet eens. Hij heeft meer in z’n mars denk dan zijn andere B collega’s

Q Jones18

Avatar

Ik zou toch graag een goede comback hebben van JCVD. The bouncer was geweldig maar word vervolgens door vele compleet genegeerd. Die man verdient een grote film. Ik hoop nog steeds dat QT hem een rol geeft in zijn laatste film

NieuwsFilm