Na 'Justice League' ook een directors cut voor 'Suicide Squad'?

David Ayer wil een directors cut.

Nadat het nieuws naar buiten gebracht werd dat Zack Snyder dan eindelijk mag werken aan zijn Justice League-versie, lijkt David Ayer iets soortgelijks te willen met Suicide Squad. Ayer plaatste op sociale media een bericht waarmee hij daarop hint.

Justice League had te lijden onder grote bemoeienis van Warner Bros., waardoor de film anders eindigde dan Snyder had gewild. Volgens hem zou hooguit twintig procent van de film zijn versie zijn. Ayer scheen soortgelijke problemen gehad te hebben met Suicide Squad.

Eigen versie?
Ayer onthulde dat in zijn oorspronkelijke plan voor de film een aantal dingen ander liepen dan in de uiteindelijke film. Zo zat er een romance tussen Harley Quinn en Deadshot in, die geschrapt werd tijdens de heropnames. Nu er een DC-regisseur is die de kans krijgt zijn versie van het verhaal te vertellen, hoopt ook Ayer op die kans.

Nadat hij Snyder feliciteerde met het nieuws, plaatste Ayer een foto van de Joker. Hij lijkt daarmee te willen zeggen graag ook zijn film opnieuw te willen maken.



NieuwsFilm

meest populair