Waarom de Snyder Cut van 'Justice League' (met Darkseid) er dan toch komt

Gisteren werd bekend dat Zack Snyder's Justice League in 2021 verschijnt.

Gisteren werd bekend dat de Snyder Cut van Justice League in 2021 op HBO Max verschijnt. De film (of miniserie) wordt komende periode met een budget van $20 tot 30 miljoen afgerond en zal vermoedelijk zo'n 4 uur gaan duren. Waarom is besloten om de Directer's Cut te maken?

In gesprek met The Hollywood Reporter lieten Zack Snyder en Deborah Snyder waarom Zack Snyder's Justice League verschijnt, en wel op streaming. Producent Deborah Snyder:


"Door de streamingdiensten kun je zoiets als dit maken. Je kunt deze niet in de bioscoop uitbrengen, maar je kunt het doen met een streamingdienst. Dit is een kans die er twee jaar geleden niet was, om eerlijk te zijn."

Waarom nu dan toch?
Los van dat HBO Max de Snyders de mogelijkheid biedt om de Snyder Cut te maken, blijkt het juist nu een ideaal moment om de versie af te ronden. "Dit is het juiste moment omdat de VFX-studio's bijna geen werk meer hebben. Dus nu is het tijd om dit te doen," aldus Deborah Snyder die verwijst naar de situatie dat veel projecten zijn uitgesteld door de coronacrisis.

En wat krijgen we te zien? Veel en veel meer over de verschillende personages. En dat was te verwachten, aangezien veel acteurs hebben aangegeven dat de twee uur durende bioscoopversie van Justice League niet liet zien wat was opgenomen. En we krijgen Darkseid te zien, iets waar Zack Snyder al tijden naar hint.

NieuwsFilm

meest populair