Algemeen

Nicholas Hoult vervangen als schurk in 'Mission: Impossible' 7 en 8

Om onbekende redenen is de acteur vervangen door Esai Morales als de hoofdzakelijke schurk in de sequels.

door Zilko Tarici om 09:30 in Algemeen
Regisseur Christopher McQuarrie heeft via zijn Twitter-account onthuld dat Esai Morales is toegevoegd aan de cast van Mission: Impossible 7 en Mission: Impossible 8. Via Deadline is daarnaast bekend geworden dat Morales de eerder gecaste Nicholas Hoult vervangt als de hoofdzakelijke schurk in de film. Er is geen reden gegeven voor Hoults vertrek.

Morales is geen grote naam, maar zijn cv bestaat uit meer dan honderd rollen over een tijdspanne van 40 jaar. Recente rollen waren die van Deathstroke in de serie Titans en Jorge Castillo in How To Get Away with Murder. Andere series waarin hij de laatste jaren zijn opwachting maakte zijn Ozark, NCIS: LA, Mars, Chicago P.D., From Dusk Till Dawn: The Series en Criminal Minds.

Geheimzinnigheid alom
Afgezien van de cast, die naast Tom Cruise en Morales bestaat uit namen als Hayley Atwell, Shea Whigham, Pom Klementieff, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Ving Rhames en Henry Czerny, is er nog maar bar weinig bekend over de volgende twee 'Missions'. Dat er grote stunts zullen volgen is natuurlijk een gegeven.

Mission: Impossible - Fallout, het meest recente deel uit de franchise, is tevens het best gerecenseerde deel uit de filmreeks en de grootste kaskraker met een wereldwijde opbrengst van 790 miljoend dollar.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Volgens mij moest Hoult afhaken omdat de opnames door de Corona crisis zijn doorgeschoven en hij daardoor een conflict heeft met de opnames van een andere film die al op de planning stond.

Robbepost

Avatar

Vanessa Kirby doet toch ook weer mee?

Decepticon

Avatar

Oeh goeie acteur, zeker goed om de main bad guy te laten spelen.
In Titans is hij ook goed als Deathstroke.

Goov25

Avatar

Nicholas Hoult is 30, deze nieuwe acteur bijna dubbel zo oud. Klinkt alsof het verhaal een andere wending heeft genomen waar een oudere acteur beter bij past.

NieuwsFilm