Nicholas Hoult vervangen als schurk in 'Mission: Impossible' 7 en 8

Nicholas Hoult vervangen als schurk in 'Mission: Impossible' 7 en 8

Om onbekende redenen is de acteur vervangen door Esai Morales als de hoofdzakelijke schurk in de sequels.

Regisseur Christopher McQuarrie heeft via zijn Twitter-account onthuld dat Esai Morales is toegevoegd aan de cast van Mission: Impossible 7 en Mission: Impossible 8. Via Deadline is daarnaast bekend geworden dat Morales de eerder gecaste Nicholas Hoult vervangt als de hoofdzakelijke schurk in de film. Er is geen reden gegeven voor Hoults vertrek.

Morales is geen grote naam, maar zijn cv bestaat uit meer dan honderd rollen over een tijdspanne van 40 jaar. Recente rollen waren die van Deathstroke in de serie Titans en Jorge Castillo in How To Get Away with Murder. Andere series waarin hij de laatste jaren zijn opwachting maakte zijn Ozark, NCIS: LA, Mars, Chicago P.D., From Dusk Till Dawn: The Series en Criminal Minds.

Geheimzinnigheid alom
Afgezien van de cast, die naast Tom Cruise en Morales bestaat uit namen als Hayley Atwell, Shea Whigham, Pom Klementieff, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Ving Rhames en Henry Czerny, is er nog maar bar weinig bekend over de volgende twee 'Missions'. Dat er grote stunts zullen volgen is natuurlijk een gegeven.

Mission: Impossible - Fallout, het meest recente deel uit de franchise, is tevens het best gerecenseerde deel uit de filmreeks en de grootste kaskraker met een wereldwijde opbrengst van 790 miljoend dollar.

NieuwsFilm

meest populair