Amazon Prime Video voegde deze week drie films toe

Bekijk hier welke!

Elke week verschijnen er heel wat films op verschillende streamingdiensten. Wekelijks geven we je ook een overzicht van wat er op Amazon Prime Video verscheen en deze week is niet anders. Hieronder het complete overzicht, dat deze week uit drie titels bestaat.

Shrek 2 (2004)
Na teruggekeerd te zijn van hun huwelijksreis horen Shrek en Fiona dat haar ouders van het huwelijk gehoord hebben. Ze willen niets liever dan haar ware liefde te ontmoeten in hun koninkrijk Far Far Away. Ze zijn zich echter niet bewust van de veranderingen die hun dochter onlangs ondergaan heeft. En dat hun nieuwe schoonzoon een 350 kilo zware Ogre met een slechte hygiëne is en een pratende ezel als vriend heeft.


Deep Dark (2015)
Een mislukt beeldhouwer ontdekt een vreemd, pratend gat in zijn muur. Dat heeft de kracht om zijn wildste dromen in vervulling te laten komen. Of zijn ergste nachtmerrie te worden.


Good Boys (2019)
Nadat hij voor z'n eerste zoenfeestje is uitgenodigd, raakt de twaalfjarige Max (Jacob Tremblay) volledig in paniek omdat hij geen flauw idee heeft hoe je iemand kust. Hij besluit samen met z'n beste vrienden Thor (Brady Noon) en Lucas (Keith L. Williams) de dierbare drone van z'n vader te gebruiken om een zoenend stel te bespioneren, in de hoop hier iets van op te steken.


NieuwsFilm

meest populair