Algemeen

Zieke zelfmoordscène uit 'Suicide Squad' met Joker onthuld

Regisseur David Ayer zou zijn director's cut graag met ons delen.

door Bram de Groot om 12:31 in Algemeen
In 2021 verschijnt er een nieuwe Suicide Squad-film en deze moet Suicide Squad uit 2016 van David Ayer (Fury, Bright) doen vergeten. Van die film werden naar verluidt meerdere versies gemaakt voordat er een keuze werd gemaakt welke versie in de bioscoop moest verschijnen.

In navolging op de Snyder Cut van Justice League, zou er zomaar een director's cut van regisseur Ayer kunnen verschijnen op HBO Max. Voorlopig is deze niet aangekondigd, maar de regisseur heeft wel weer iets nieuws uit "zijn versie" onthuld.

Zieke scène Joker
Als bekend werden er enorm veel scènes met de Joker van Jared Leto weggelaten uit de bioscoopversie. Nu lijkt het erop dat Ayers versie erg dicht tegen een R-rating aanzat. Er blijkt een scène te zijn geschrapt waarin de Joker de "Tattoo Man" van Common dwingt tot zelfmoord.#ReleaseTheAyerCut? Met ook een rol voor Steppenwolf en de Parademons? Want ook zij zouden in Suicide Squad zitten. En zelfs een romantische scène met Margot Robbie's Harley Quinn en Will Smiths Deadshot.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hulk

Avatar

Doe mij toch maar de Snyder of jj cut

adofmirosch

Avatar

Als beide cut's een succes worden, dan is het misschien een idee voor de studio's om zich wat minder te bemoeien met de regisseurs.

eltorro

Avatar

Een speciale Suicide Squad cut hoeft van mij niet. Suicide Squad was een vermakelijk blockbuster op niveau van bijvoorbeeld Guardians of the Galaxy. Nergens werd de verwachting geschept dat er meer onder het oppervlak gaande was.

Snyder heeft vaak in zijn grote films qua verhaal veel meer te vertellen, kijk maar naar Watchmen, BvS en Sucker Punch. Nu was Justice League een vermakelijke blockbuster, in ben benieuwd wat het is als de Snyder cut er is.

Rutherford

Avatar

Als Guardians of the Galaxy??? Daar heb ik tenminste nog eens kunnen lachen. SS was echt om te huilen man.

Gigan72

Avatar

Suicide Squad is niet perfect maar nog altijd 10x beter dan boring Wonder Woman
Als er van Suicide Squad  een director's cut komt ga ik hem zeker wel een x kijken.

NieuwsFilm

meest populair