Snyder Cut leidt niet tot 'Justice League - Part 2' of spin-offs

Oorspronkelijk moest Justice League een tweeluik worden.

Het lijkt erop dat Warner Bros. toekomst ziet in het DC Extended Universe zoals het werd opgestart door filmmaker Zack Snyder. Toch gaat de Justice League die in 2021 moet verschijnen niet tot andere films leiden. Dit blijkt uit een nieuw bericht.

De doorgaans goed geïnformeerde Umberto Gonzalez van TheWrap meldt dat Zack Snyder's Justice League een eenmalige productie is en dat er geen vervolgen of spin-offs verwacht moeten worden.


"Deze film gaat niet tot meer leiden. Deze is om... de cirkel rond te maken, om het verhaal af te ronden. Misschien niet het hele verhaal, omdat Snyder een plan van drie tot vijf films had. Maar de Snyder-verse, zoals ik het noem, zal eindigen met de Snyder Cut. Verwacht geen spin-offs met de Batman met Ben Affleck als Batman of zoiets."

Wat zou er wel mogelijk zijn?
Het DC Extended Universe gaat na deze Snyder Cut gewoon door, met solofilms rond in ieder geval Wonder Woman, Aquaman, The Flash en een jonge Batman. Over een terugkeer van Cyborg en Superman is (nog) niets bekend.

Wat mogelijk zou kunnen zijn, is dat HBO Max zich gaat richten op de after credit scène met Lex Luthor en Deathstroke. Deze scène hintte naar de Injustice League en wie weet is dit iets om uit te werken middels een serie op de nieuwe streamingdienst.

NieuwsFilm

meest populair