'Man of Steel 2' is mogelijk als 'Justice League: The Snyder Cut' een succes is

Mogelijk krijgen we dan toch eindelijk meer Superman!

Vorige week hoorden we al dat Justice League: The Snyder Cut niet zou leiden tot nieuwe films. Producent Deborah Snyder vertelde tijdens een interview dat dit de afronding van de verhalen van de Superman en Batman zal zijn die we kennen uit de DC-films van haar echtgenoot Zack Snyder.

Nu stelt Grace Randolph op basis van haar bronnen binnen Warner Bros. dat het zou kunnen dat de Snyder Cut wel leidt tot meer films. Mocht het een groot succes zijn, zou volgens haar toch het langverwachte vervolg op Man of Steel gemaakt kunnen worden. Het is volgens haar iets waar in elk geval actief rekening mee gehouden wordt.

De Snyder Cut
Mocht Warner Bros. daartoe besluiten, is dat interessant. Er is nu juist ingezet op meer DC-films rond personages als Aquaman en Wonder Woman. Ook zou DC kijken naar de mogelijkheid om films over Supergirl en andere vrouwelijke helden te maken. Maar nu lijkt het erop dat de Snyder Cut misschien toch tot meer Superman kan leiden!

Uiteindelijk hangt het natuurlijk allemaal af van de prestaties van de Snyder Cut. Deze komt in de loop van 2021 op streamingdienst HBO Max te staan.




NieuwsFilm

meest populair