Algemeen

'Man of Steel 2' is mogelijk als 'Justice League: The Snyder Cut' een succes is

Mogelijk krijgen we dan toch eindelijk meer Superman!

door Jim Pedd om 06:30 in Algemeen
Vorige week hoorden we al dat Justice League: The Snyder Cut niet zou leiden tot nieuwe films. Producent Deborah Snyder vertelde tijdens een interview dat dit de afronding van de verhalen van de Superman en Batman zal zijn die we kennen uit de DC-films van haar echtgenoot Zack Snyder.

Nu stelt Grace Randolph op basis van haar bronnen binnen Warner Bros. dat het zou kunnen dat de Snyder Cut wel leidt tot meer films. Mocht het een groot succes zijn, zou volgens haar toch het langverwachte vervolg op Man of Steel gemaakt kunnen worden. Het is volgens haar iets waar in elk geval actief rekening mee gehouden wordt.

De Snyder Cut
Mocht Warner Bros. daartoe besluiten, is dat interessant. Er is nu juist ingezet op meer DC-films rond personages als Aquaman en Wonder Woman. Ook zou DC kijken naar de mogelijkheid om films over Supergirl en andere vrouwelijke helden te maken. Maar nu lijkt het erop dat de Snyder Cut misschien toch tot meer Superman kan leiden!

Uiteindelijk hangt het natuurlijk allemaal af van de prestaties van de Snyder Cut. Deze komt in de loop van 2021 op streamingdienst HBO Max te staan.
8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Zou mooi zijn. In tegenstelling tot vele vind ik MoS een van de betere superheldenfilms!
Beetje overdreven destructie en die tentakels????, maar in die tijd qua actie ongeëvenaard. Een goede badguy en mede door de flashbacks best een goede origin story en betrokkenheid gecreëerd.

aspers

Avatar

Yep, Man of Steel is voor mij ook nog steeds een van de beste superheldenfilms! Hoop nog steeds op een deel 2.

meanrat

Avatar

Zou mooi zijn. In tegenstelling tot vele vind ik MoS een van de betere superheldenfilms!


Yep, Man of Steel is voor mij ook nog steeds een van de beste superheldenfilms! Hoop nog steeds op een deel 2.


Hoe is het mogelijk...afgrijselijke film.

PickleRick

Avatar

Ik ben zelf niet zo'n grote fan van Superman. Doordat hij praktisch onoverwinnelijk is vind ik het minder interessant, maar dat is natuurlijk mijn eigen voorkeur. Man of Steel was een prima vermakelijke film. Heb hem een 7 gegeven op IMDB : )

Robbepost

Avatar

@meanrat,
Smaken verschillen. Wat vind jij de beste superheldenfilm?

CAPE OF GOOD FILMS

Avatar

Zou mooi zijn als ze Affleck z'n Batman laten sterven in Snyders cut en zo de nieuwe Batman opzetten.

Civilian Supreme

Avatar

Robbepost, die tentakels vond ik ook altijd al wat vreemd, net als dat gekuch van Superman er bij maar zoals we al van elkaar weten vind ik Mos ook echt een goede film. Alleen al dat begin op Krypton en die flashbacks waren geweldig.
De destructie heb ik geen eens een probleem mee.
Het heeft al te lang geduurd, opschieten met deel 2!

Robbepost

Avatar

Zeker! Beetje dezelfde smaak qua superhero films.
Ik vond het grootste deel van de destructie ook wel top, maar die satelliet die al die wolkenkrabbers omlegde had van mij niet gehoeven.

NieuwsFilm

meest populair