'Suicide Squad'-foto toont een flink verbrande Joker

Dit moment zagen we niet in de uiteindelijke film.

Regisseur David Ayer onthulde op sociale media een nieuw beeld van Suicide Squad dat een verbrande Joker laat zien. Die scène met Jared Letos Joker erin haalde de uiteindelijke film niet.

Nu Zack Snyder een eigen versie mag maken van Justice League, lijkt Ayer dit ook te willen. Daarom plaatst hij nu net als Snyder materiaal uit zijn film op sociale media. Een van de foto's is van een Joker-scène waarin de schurk crashte met een helikopter. Dat leek hem te doden, maar vervolgens is hij later weer te zien.

Verbrande Joker
Ayer toont op het beeld een moment waarop de Joker met Enchantress in gesprek is. Dat speelt zich dus ver na de helikoptercrash af. Ayer had er een vrij kort maar krachtig onderschrift bij: dream. Wellicht bedoelt hij dus te dromen van een Ayer Cut van Suicide Squad.



Suicide Squad is een film die te lijden had onder bemoeienis van de filmstudio. Daardoor was het eindproduct rommelig en niet heel tof om te zien. Nu Snyder een eigen versie van Justice League mag uitbrengen, hoopt Ayer dat ook te mogen doen.

NieuwsFilm

meest populair