Algemeen

'Suicide Squad'-foto toont een flink verbrande Joker

Dit moment zagen we niet in de uiteindelijke film.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Regisseur David Ayer onthulde op sociale media een nieuw beeld van Suicide Squad dat een verbrande Joker laat zien. Die scène met Jared Letos Joker erin haalde de uiteindelijke film niet.

Nu Zack Snyder een eigen versie mag maken van Justice League, lijkt Ayer dit ook te willen. Daarom plaatst hij nu net als Snyder materiaal uit zijn film op sociale media. Een van de foto's is van een Joker-scène waarin de schurk crashte met een helikopter. Dat leek hem te doden, maar vervolgens is hij later weer te zien.

Verbrande Joker
Ayer toont op het beeld een moment waarop de Joker met Enchantress in gesprek is. Dat speelt zich dus ver na de helikoptercrash af. Ayer had er een vrij kort maar krachtig onderschrift bij: dream. Wellicht bedoelt hij dus te dromen van een Ayer Cut van Suicide Squad.Suicide Squad is een film die te lijden had onder bemoeienis van de filmstudio. Daardoor was het eindproduct rommelig en niet heel tof om te zien. Nu Snyder een eigen versie van Justice League mag uitbrengen, hoopt Ayer dat ook te mogen doen.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

De Joker van SS was wel origineel. Maar pakte erg slecht uit. Wil ik liever niets meer van zien.

Inartie

Avatar

^^^
Helemaal mee eens. Als je de jokers van de Nolan film en de laatste versie van joker ziet en dan de joker uit SS dan valt het erg tegen.

Hiss

Avatar

Jared Leto stond voor joker.

Civilian Supreme

Avatar

Zeer matige film met de slechtste joker tot nu toe. Daar veranderd geen ene cut wat aan.

Sunspot

Avatar

Wil wel een extended Cut zien hiervan!

En zoals iemand anders al zei hier, misschien gaan studio's eens een keer meer luisteren naar de regisseurs, meer vrijheid. En de kijkers!

WAt grappig is, want sinds het internet moet dat tochniet zo moeilijk zijn, vraag me soms echt af wat voor mensen op top zitten en totaal geen verstand lijken te hebben

Kasvand

Avatar

Suicide Squad is een schoolvoorbeeld van een film met potentie die niet uit de verf gekomen is. Veel goede acteurs en briljant goede karakters. En ja, Jared Leto's joker valt daar ook onder... ook al was deze in de uiteindelijke film tenenkrommend slecht neergezet.

Maar de film als geheel was zo'n ontzettende bende. Geen touw aan vast te knopen. Onlangs het boek van de film gelezen en dan zie je ineens dat de karakters veel meer diepgang hadden, waar je dit in de film nauwelijks terugziet. Zonde!! Of dat komt door bemoeienis van de studio of niet weet ik niet, maar als er nog eens een Directors cut van de film komt geef ik die zeer zeker weten het voordeel van de twijfel.

NieuwsFilm

meest populair