De allereerste Nederlandse Netflix Original film komt eraan

Shady El-Hamus en Jeroen Scholten van Aschat hebben de eer gekregen deze film te maken.

Het is zover! Netflix heeft de allereerste Nederlandse Original aangekondigd. Na producties van over de hele wereld is eindelijk ons kikkerlandje aan de beurt.

Netflix was natuurlijk al eerder bezig met content uit Nederland. Zij waren verbonden aan de serie Undercover. Daarna was Ares de eerste echte Netflix Original serie. Tevens werd enige tijd geleden bekend dat zij oorlogsfilm De Slag om de Schelde co-produceren.

Horloge
Het verhaal van de nog titelloze film draait om een jonge hiphopartiest die aan de rand van zijn grote doorbraak staat. Maar dan wordt zijn kostbare horloge gestolen door een groep jonge overvallers.

Wanneer de beelden viraal gaan, lijkt de rapper alles kwijt te raken wat hij vakkundig heeft opgebouwd. Om zijn reputatie te redden, besluit hij de jacht op de overvallers in te zetten. Wat volgt is een spannend kat-en-muisspel.

De Libi
Het regie ligt in handen van Shady El-Hamus, die samen met Jeroen Scholten van Aschat ook het script verzorgt. Zij waren eerder verantwoordelijk voor De Libi, waarvoor zij een Gouden Kalf ontvingen.

De film wordt omschreven als een 'komisch crimedrama'. Wanneer het eindproduct te zien zal zijn is nog niet bekend gemaakt. Ook zijn er nog geen acteurs aan de film verbonden. Bekijk hier de officiële aankondiging.



NieuwsFilm

meest populair