Algemeen

Regisseur bevestigt dat de Ayer Cut van 'Suicide Squad' bijna af is

Na de Snyder Cut nu ook de Ayer Cut?

door Bram de Groot om 12:53 in Algemeen
Rond de release van Suicide Squad in 2016 werd duidelijk dat er een hoop gedoe was achter de schermen. Na de opnames zouden er meerdere editors zijn aangesteld door Warner Bros. en dit leidde tot tal van potentiele bioscoopversies. In 2018 onthulde regisseur David Ayer (Fury, Bright) dat zijn versie niet in de bioscoop was verschenen.

"Natuurlijk bestaat deze. En deze is bijna compleet, op enkele visuele effecten na," is de reactie van Ayer op de vraag of zijn director's cut bestaat. Duidelijk is dus dat de film grotendeels op de plank ligt, maar dat er nog wel wat visuele effecten toegevoegd moeten worden. Hieronder de reactie van Ayer, in het Spaans.


Maar verschijnt deze ook?
Het zou geen verkeerd idee zijn om de "Ayer Cut" op HBO Max uit te geven. Samen met Justice League, dat in 2021 een Snyder Cut krijgt, is Suicide Squad de meest bekritiseerde film in het DC Extended Universe. In tegenstelling tot Justice League wist Suicide Squad wel financieel goed te scoren.

Maar of het snel gaat gebeuren? De kans lijkt klein aangezien in 2021 ook The Suicide Squad van regisseur James Gunn moet verschijnen.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

van al het materiaal kunnen ze een Joker film maken.

Wilskracht

Avatar

Als beide films net zo kut zijn als de bioscoopversie, kan er dan een licentie worden afgepakt ofzo? Of ze elke dag verplichten in nattigheid te staan na het aantrekken van schone sokken? Er moeten wel consequenties aan verbonden worden na al die heisa

Monojaxx

Avatar

Waar ze allemaal niet aan moeten sleutelen met de hoop dat het dan misschien toch nog een succes wordt. Ik vind de DC films echt ruk vergeleken bij de Marvel films. Wonderwoman vond ik nog wel gaan.

Thiver

Avatar

Bram de Groot "Samen met Justice League, dat in 2021 een Snyder Cut krijgt, is Suicide Squad de meest bekritiseerde film in het DC Extended Universe."

Ehm... werden die niet voorafgegaan aan een minstens zo hard neergesabelde film?

baron nostalgia

Avatar

Ik kijk liever uit naar the suicide squad van james gunn

Artificialis

Avatar

Gaan ze nu het DC Extended Universe proberen te redden door overal een nieuwe versie van te maken? Too little too late.

NieuwsFilm

meest populair