Regisseur bevestigt dat de Ayer Cut van 'Suicide Squad' bijna af is

Regisseur bevestigt dat de Ayer Cut van 'Suicide Squad' bijna af is

Na de Snyder Cut nu ook de Ayer Cut?

Rond de release van Suicide Squad in 2016 werd duidelijk dat er een hoop gedoe was achter de schermen. Na de opnames zouden er meerdere editors zijn aangesteld door Warner Bros. en dit leidde tot tal van potentiele bioscoopversies. In 2018 onthulde regisseur David Ayer (Fury, Bright) dat zijn versie niet in de bioscoop was verschenen.

"Natuurlijk bestaat deze. En deze is bijna compleet, op enkele visuele effecten na," is de reactie van Ayer op de vraag of zijn director's cut bestaat. Duidelijk is dus dat de film grotendeels op de plank ligt, maar dat er nog wel wat visuele effecten toegevoegd moeten worden. Hieronder de reactie van Ayer, in het Spaans.


Maar verschijnt deze ook?
Het zou geen verkeerd idee zijn om de "Ayer Cut" op HBO Max uit te geven. Samen met Justice League, dat in 2021 een Snyder Cut krijgt, is Suicide Squad de meest bekritiseerde film in het DC Extended Universe. In tegenstelling tot Justice League wist Suicide Squad wel financieel goed te scoren.

Maar of het snel gaat gebeuren? De kans lijkt klein aangezien in 2021 ook The Suicide Squad van regisseur James Gunn moet verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair